NK Osk - NK Poljičanin 3:2

NK Osk - NK Poljičanin 3:2

Zadnja utakmica naših seniora za ovu sezonu.

NK Osk - NK Poljičanin 3:2

Petar Bašić Šiško 16., 82. minuta

Zvonimir Grgat 50. minuta

Teških pola godine za klub, nadamo se da će uskoro situacija biti bolja.

Izvještaj utakmice: 

Dana 25. svibnja 2024. godine, u okviru Prve Županijske Nogometne Lige Splitsko-dalmatinske (Prva ŽNL NSŽSD) za sezonu 2023/2024, odigrana je utakmica između NK OSK i NK Poljičanin 1921. Utakmica je započela u 18:00 sati na Športskom centru Gola Brda.

Prvo poluvrijeme

Utakmica je započela dinamično, s obje momčadi koje su pokazale veliku želju za pobjedom. NK OSK je prvi došao do vodstva u 16. minuti kada je njihov napadač preciznim udarcem savladao vratara NK Poljičanina. Gosti su brzo odgovorili i izjednačili rezultat u 25. minuti nakon dobro izvedenog kornera.

Drugo poluvrijeme

Drugo poluvrijeme donijelo je još više uzbuđenja. NK OSK je ponovno preuzeo vodstvo u 50. minuti, ali NK Poljičanin nije odustajao te su izjednačili na 2:2 u 70. minuti. Utakmica je bila vrlo napeta, s nekoliko prilika na obje strane.

Završnica

U samoj završnici, točnije u 85. minuti, Petar Bašić Šiško je postigao pobjednički gol nakon brze kontre. Unatoč pokušajima NK Poljičanina da ponovno izjednače, domaćini su uspjeli zadržati prednost do kraja utakmice.


Rezultati 26. kolo

Poredak

Lista strijelaca