Strpljivo, malo po malo i naša momčad došla je u poziciju da se nakon današnje utakmice pobjedom može na vrhu izjednačiti s Omišem koji je jučer u Kaštel Sućurcu odigrao 0:0 te ima 53 boda dok OSK uoči poslijepodnevnog dvoboja s Primorcem na kontu ima 50 bodova.

Previše iskusna je naša momčad da ne bi bila svjesna trenutka današnje utakmice, a isto tako je vjerujemo i dovoljno iskusna da ne izgori već da odlučno, strpljivo i hladne glave uđe u utakmicu protiv momčadi Primorca koja je prošlo kolo pobijedila kvalitetnu momčad Mladosti. Pokazatelj je to da ćemo protiv sebe imati tvrdog protivnika s dosta mladih igrača te dva prekaljena pojedinca kakvi su Barać i Grković, ali vjerujemo u to da će naša momčad potvrditi svoju i timsku i individualnu kvalitetu te uoči posljednjih pet kola doći u egal s Omišem s kojim igramo za tri tjedna i vrlo lako je moguće da će ta utakmica biti utakmica u koju će stati cijela sezona.

Stoga pozivamo sumještane, a posebno simpatizere OSK-a, da danas dođu na Gola brda i podrže našu momčad u ovoj vrlo važnoj utakmici.

Utakmica je na rasporedu u 17 sati.