OSK je jučer u Mravincima odigrao drugu pripremnu utakmicu. Protivnik našoj momčadi bila je Sloga (M), član 3. NL Jug na čijoj klupi sjedi bivši trener OSK-a Dalibor Filipović, a završilo je pobjedom OSK-a 3:1.

Trener Damir Matijašević koristio je 17 igrača, a na raspolaganju jučer nisu bili vratar Vugdelija, Grgat, Džimbeg i Katić.

K R O N O L O G I J A U T A K M I C E

2′ – GOL | Tek što je krenula utakmica OSK je poveo. Nakon što je lopta došla do 16-erca domaćih učinilo se na trenutak da bi domaća obrana mogla otkloniti opasnost no do lopte ipak dolazi naš kapetan Stipe Banić-Škojo i prizemnim udarcem s 13-14 metara trese mrežu Sloge.

10′ | U prilici se sad našao domaći kapetan Marović čiji udarac u zadnji trenutak blokira odbijanjem lopte u korner OSK-ov kapetan S. Banić-Škojo.

16′ | Vratar OSK-a Laco obranio je jedan udarac Sloge.

19′ | Naši igrači bili su neodlučni u jednom izlasku u blokiranje udarca Cikojevića koji je pucao s 20-ak metara te pogodio vratnicu.

23′ | Marinović je s lijeve strane ušao u sredinu, došao do pozicije za udarac i pucao no pokraj gola.

29′ | Domaćini su brzo izveli korner kratkim dodavanjem nakon čega Pezo šalje ubačaj u sredinu gdje najviše skači najviši igrač na terenu Marović i puca glavom, no obranom se istaknuo naš mladi vratar Marko Laco.

34′ | Domaćini su kreirali kontranapad po svojoj lijevoj strani koji je završio udarcem u vanjski dio mreže.

46′ – GOL | Tek što je krenuo nastavak utakmice domaćini su izjednačili. Poslije ubačaj s lijeve strane udarac Cikojevića glavom Laco odbija u gredu, a nakon toga spomenuti napadač domaćih ipak uspijeva ugurati loptu u mrežu.

50′ – GOL | Brzo je OSK vratio prednost – sjajnu i preciznu dugu loptu uputio je Banić iz zadnje linije za Bašića-Šišku koji pravovremeno ulazi iza leđa stopera domaćih, izlazi na vratara i poentira.

61′ – GOL | OSK odlazi na 1:3. Ponovno sve isto kao i kod drugog pogotka OSK-a – Banić je dugom loptom naciljao Bašića-Šišku koji na vrhu 16-erca prima loptu na prsa, okreće se i udarcem lijevom nogom pogađa u kut. Bio je to uistinu sjajan potez i pogodak našeg napadača.

65′ | Mogao je OSK i na tri pogotka prednosti – Radman-Livaja je vrebao i uspio presijeći jednu povratnu loptu prema domaćem vrataru no loptu je uspio tek malo dodirnuti i ona ipak završava u rukama vratara Sloge.

KRAJ UTAKMICE

PRIPREMNA UTAKMICA

Sloga (M) – OSK 1:3 (0:1)

Mravince – Stadion Glavica

Gledatelja: 30

Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici: Ivan Krajina i Tomislav Kujundžić-Lujan.

Strijelci: 0:1 – S. Banić-Škojo (2.), 1:1 – Cikojević (46.), 1:2 – Bašić-Šiško (50.), 1:3 – Bašić-Šiško (61.).

OSK: Laco, A. Banić-Škojo, Banić, Norac-Kevo, Bašić, S. Banić-Škojo, Radman-Livaja, M. Matijašević, J. Matijašević, Marinović, Bašić-Šiško. Još su igrali: A. Milanović-Trapo, Norac-Kljajo, Žižić-Gušo, J. Milanović-Trapo, Plavša, Martinović. Trener: Damir Matijašević.