Od planirane četiri utakmice mlađih kategorija na kraju su odigrane dvije dok su odgođene utakmice početnika.

SUBOTA – 03.12.

MLAĐI PIONIRI: OSK – GOŠK Kaštela 1:0 (Filip Tadić 49′)

U borbenoj utakmici s malo prilika naši mlađi pioniri do pobjede i tri boda došli su u 49. minuti kada je Filip Tadić zabio s 11-12 metara poslije ubačaja iz kornera. S druge strane dva puta se sjajnim obranama udarac iz daljine istaknuo vratar OSK-a Ante Laco.

OSK: Laco, Erceg, Šimunović-Erpušina, Mravak, Jakić, Milanović-Litre, Botica, Vrdoljak, Marinović, Rosandić, Tadić, Šimunović, Vugdelija. Trener: Petar Bašić-Šiško.

PIONIRI: OSK – GOŠK Kaštela 5:2 (Frano Kamber 25′, 47′ i 52′, Matej Bugarin 17, Jakov Perković 60′)

Daleko sadržajnija bila je utakmica pionira. OSK je poveo u 17. minuti kada je Kamber pucao s vrha 16-erca, a sve lijepo ispratio Matej Bugarin i pospremio obranjenu loptu u mrežu. U 25. minuti jedna lopta dolazi do Frane Kambera koji ju prizemnim udarcem šalje u suprotni kut za udvostručenje prednosti. Minutu prije kraja prvog poluvremena gosti su smanjili rezultat. U 47. minuti Tadić-Šutra sjajnim dodavanjem u priliku gura Kambera koji s desne strane iskosa snažnim udarcem pod gredu zabija svoj drugi pogodak da bi u 52. iz slobodnog udarca zabio i treći, a u međuvremenu je GOŠK Kaštela opet na kratko bio smanjio na pogodak zaostatka. Konačnih 5:2 postavio je Jakov Perković u 60. minuti nakon dodavanja Kambera, bio je Perković brži od obrane gostiju, izišao sam na vratara i zatresao mrežu.

OSK: Z. Bugarin, P. Žuljević, Romac, Marinović, J. Žuljević, Milanović-Litre, Bilokapić, Kutlešić, Tadić-Šutra, Poljak, Kamber, M. Bugarin, Milanović, Samardžić, Perković, Bitunjac, Laco. Trener: Svemir Šušnjara.