Nakon što je u subotu utakmica OSK-Omiš prekinuta u 64. minuti zbog nestanka električne energije pri rezultatu 2:0 za OSK (oba pogotka postigao je Ivan Marinović) Povjerenik za natjecanje 1. ŽNL je sukladno Pravilniku o nogometnim natjecanjima donio odluku kako će se ostatak utakmice odigrati u srijedu, 23.11., u 15 sati.

Za nastavak odigravanja prekinute utakmice vrijede sljedeća pravila:

a.) Nastupiti mogu svi igrači koji imaju pravo nastupa prema propozicijama natjecanja neovisno o tome da li su se nalazili u zapisniku prekinute utakmice, uz iznimku igrača zamijenjenih ili isključenih tijekom prekinute utakmice odnosno igrača koji su pod kaznom. Igrači koji su bili u igri u trenutku kada je utakmica prekinuta ne mogu biti uključeni u zapisnik kao zamjenski igrači kada se utakmica nastavlja.

b.) Sve kazne izrečene prije nego je utakmica prekinuta ostaju valjane i na snazi za ostatak utakmice.

d.) Igrači koji su isključeni tijekom prekinute utakmice ne mogu biti zamijenjeni te broj igrača u startnoj postavi za nastavak utakmice ostaje kakav je bio kada je utakmica prekinuta.

f.) Momčadi tijekom nastavka odigravanja prekinute utakmice mogu obaviti samo onaj broj zamjena igrača na koji su imale pravo u trenutku kada je utakmica prekinuta.

g.) Utakmica mora biti nastavljena na istom mjestu gdje se odigrala akcija kada je utakmica prekinuta (tj. slobodni udarac, ubacivanje, udarac s vrata, udarac iz kuta, jedanaesterac, itd.). Ako je utakmica zaustavljena tijekom normalnog tijeka igre, igra će se nastaviti spuštanjem lopte na mjestu gdje je utakmica prekinuta.