Sutrašnja takmica je na kraju zakazana za 17:15 sati te se ovim putem na početku zahvaljujemo nogometnom klubu Omiš i Nogometnom savezu Županije Splitsko-dalmatinske na prihvaćanju zamolbe u svezi promjene termina utakmice.

Od samog starta sezone traje utrka OSK-a i Omiša na vrhu ljestvice – Omišani su nešto uspješniji te se uoči derbija polusezone nalaze ispred OSK-a s četiri boda više.

Nadali smo se ako ne prije, Omišane prestići u ovom susretu no nakon neriješenog rezultata u Prološcu ni pobjeda našoj momčadi neće donijeti prvo mjesto, ali hoće potvrdu kvalitete i poruku koja će se poslati najozbiljnijem konkurentu za vrh ljestvice. Ulazimo u sam finiš prvog dijela prvenstva, slijede nam dvije domaće utakmice (Omiš i Orkan) te gostovanje u Tučepima i želja je maksimalnim učinkom zaključiti polusezonu, a da bi to ostvarili svaki od igrača će u utakmici s Omišem morati biti na potrebnom nivou kako bi upisali pobjedu.

Vjerujemo u naše igrače koji su tijekom ovih 10 utakmica pokazali visoku razinu kvalitete te se nadamo da će sutra pružiti ono najbolje što znaju.