Mlađe kategorije OSK-a protekli su vikend odigrale šest utakmica.

SUBOTA – 12.11.2022.

MLAĐI POČETNICI: Trilj 2001 II – OSK 1:9 (Marin Rosandić 2′, 13′, 28′ i 35′, Karlo Botica 6′, 27′ i 30′, Petar Botica 7′ i 25′)

Mlađi početnici uvjerljivo su slavili u 5. kolu lige mlađih početnika Cetinske krajine, a strijelce je s četiri pogotka predvodio Marin Rosandić.

OSK: Ajdučić, Samardžić, Norac-Kljajo, Šuljug, Vrca, Marinović, Bilokapić, Rosandić, D. Erceg, P. Botica, N. Erceg, Brčić, Grgas, Vugdelija, K. Botica. Trener: Anđelko Šimunović.

MLAĐI PIONIRI: Mladost (P) – OSK 2:0

Odmah na uvodu utakmice naša momčad propušta priliku za vodstvo, a u 22. minuti Mladost je povela da bi domaćini u 43. minuti i udvostručili prednost za pobjedu.

OSK: Laco, Mravak, Erceg, Botica, Rosandić, Šimunović-Erpušina, Jakić, Vrdoljak, Milanović-Litre, Tadić, Marinović, Šimunović, Bašič. Trener: Petar Bašić-Šiško.

PIONIRI: Mladost (P) – OSK 3:3 (Josip Žuljević 55′, Josip Milanović-Litre 59′, autogol 58′)

Svih šest pogodaka na utakmici vidjeli smo u drugom poluvremenu. Mladost je povela u 37. minuti nakon kontre poslije kornera OSK-a. U 46. minuti domaćini su povećali vodstvo, a od 55. slijedi veliki preokret OSK-a – prvo je u 55. minuti Josip Žuljević lijepo pogodio s 15-ak metara pod gredu, a u 58. minuti nakon kornera OSK-a domaćini sami tresu svoju mrežu. U 59. minuti Josip Milanović-Litre zabija za preokret da bi Mladost u 65. minuti poravnala na 3:3 pogotkom iz slobodnog udarca. Uzbuđenjima tu nije bio kraj jer u 67. minuti udarac Kambera domaći igrači uspijevaju zaustaviti na gol liniji.

OSK: Šušić-Jurić, Žižić, Romac, Tadić-Šutra, Kutlešić, Žuljević, Milanović-Litre, Perković, Poljak, Milanovič, Kamber, Samardžić, Bitunjac, Bugarin. Trener: Jure Grgat.

NEDJELJA – 13.11.2022.

KADETI: OSK – Kamen 2:3 (Filip Gusić 50′ i 56′)

Unatoč velikom zalaganju i unatoč vodstvu koje su imali preko Filipa Gusića koji je u razmaku od šest minuta dva puta bio najprecizniji nakon prekida naši kadeti nespretno su ostali bez bodova.

OSK: Vugdelija, Gusić, Botica (od 57. J. Žuljević), Kamber, Martinović, S. Bilokapić, Tadić, Bilić, Poljak (od 74. P. Žuljević), I. Bilokapić (od 57. Romac), Škaro. Trener: Jure Grgat.

JUNIORI: OSK – Kamen 4:2 (David Kamber 20′ i 52′, Mateo Bečko 10′, Matej Plavša 58′)

I bez nekoliko standardnih igrača koji su ili bili bolesni ili u Prološcu sa prvom momčadi juniorska momčad OSK-a je upisala pobjedu protiv Kamena. Prvi pogodak postigao je Mateo Bečko iz slobodnog udarca, a drugi David Kamber koji je pospremio odbijanac u 20. minuti. Kamen se vraća na 2:2, a zatim u 52. minuti Kamber upisuje drugi pogodak da bi četvrti pogodak bio ujedno i najljepši – Vukas je s lijeve strane proigrao Bečku koji odlaže loptu za Plavšu, a on preciznim udarcem s 20 metara pogađa u desni kut.

OSK: Bilokapić, Škopljanac-Mačina, Marinović, Milanović-Trapo, Kamber, Milanović-Litre, Projić, Plavša, Vukas, Džimbeg, Bečko. Trener: Nediljko Bašić.

POČETNICI: OSK – Slaven 0:2

Vratar Slavena imao je svoj dan i zaustavio sve pokušaje igrača naše momčadi dok je s druge strane Slaven realizirao svoje prilike.

OSK: Omrčen-Čeko, Katić, B. Vuleta, Radman, Banić, G. Žižić, L. Žižić, Projić, Bilokapić, Kondža, Š.L. Vuleta, Samardžić, Norac-Kljajo. Trener: Hrvoje Mandac.