Proteklih nekoliko dana mlađe kategorije OSK-a su odigrale šest utakmica.

SUBOTA – 15.10.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Sloga (M) 3:0 (Filip Tadić 22′, Luka Jakić 27′, Jakov Marinović 40′)

Cijelu utakmicu naša momčad je imala inicijativu, a u posljednjoj trećini prvog poluvremena OSK je načeo goste nakon ubačaja Ercega iz kornera kojeg udarcem glavom u pogodak pretvara Filip Tadić. Pet minuta nakon ovog pogotka Luka Jakić je pospremio jednu odbijenu loptu za miran odlazak na poluvrijeme da bi u nastavku pobjedu potvrdio Jakov Marinović.

PIONIRI: OSK – Sloga (M) 3:0 (Ivan Poljak 13′, Frano Kamber 15′, Ivano Bitunjac 68′)

Pioniri su nastavili s pobjedama i nakon četiri kola se nalaze na vrhu tablice. Za vodstvo je zabio Ivan Poljak u 13. minuti iskoristivši nesmotrenost gostujuće obrane, a dvije minute kasnije Frano Kamber je primio jednu loptu, namjestio se na udarac i pogodio iskosa. Kontrolirala je naša momčad utakmicu, imala još dvije vratnice, a točku na i stavio je Ivano Bitunjac u 68. minuti nakon prodora i ubačaja Kambera.

OSK: Erceg, Romac, Kutlešić, Poljak, J. Žuljević, Milanović-Litre, P. Žuljević, Perković Tabak, Tadić Šutra, Milanović, Kamber, Laco, Šušić-Jurić, Bilokapić, Perković, Bitunjac, Bugarin. Trener: Svemir Šušnjara.

NEDJELJA – 16.10.

KADETI: Primorac II – OSK 0:4 (Mario Škaro 31′ i 74′, Matej Martinović 40′, Žuljević 55′)

Kao i pioniri i kadeti su stopostotni i na vrhu ljestvice. Proteklu nedjelju su u gostima nadigrali Primorca II s po dva pogotka u svakom poluvremenu – dvaput je strijelac bio Mario Škaro, a po jednom Matej Martinović i Josip Žuljević.

OSK: Vugdelija, Gusić, Bilokapić, Poljak, Martinović, Škopljanac-Mačina, Tadić, Bilić, Škaro, Kamber, Džimbeg (od 50. Žuljević). Trener: Jure Grgat.

JUNIORI: Mračaj – OSK 10:2 (David Kamber 6′ i 12′)

Unatoč tome što su dva puta vodili i na poluvremenu imali aktivnih 2:2 juniori u drugom dijelu primaju nedopustivih 8 pogodaka. Šteta što su ovakvim porazom pokvarili sjajan dojam s početka prvenstva kada su upisali tri pobjede u tri utakmice.

OSK: Laco, Vugdelija, Milanović-Trapo, Kamber, Plavša, Vukas, Marinović, Norac-Kljajo, Botica, Marinović, Tokić. Trener: Nediljko Bašić.

MLAĐI POČETNICI: OSK – Trilj 2001 5:2 (Marin Rosandić 2′ i 8′, Karlo Botica 3′ i 32′, Petar Botica 6′)

Možemo reći da su pitanje pobjednika naši mlađi početnici riješili već u prvih 10-ak minuta kada su imali veliku prednost koju su do kraja bez problema sačuvali.

OSK: Ajdučić, Samardžić, Rosandić, K. Botica, Bilokapić, D. Erceg, P. Botica, A. Marinović, Matijašević, Šuljug, Vrca, Brčić, Norac-Kljajo, N. Erceg, Žižić, Vugdelija, H. Marinović, Grgas. Trener: Anđelko Šimunović.

SRIJEDA – 19.10.

POČETNICI: Dalmacija-2013 – OSK II 3:4 (Ante Jagnjić 16′, David Samardžić 24′, Marko Katić 37′, Frano Erceg 41′)

Zanimljivu utakmicu odigrali su naši početnici koji se natječu u Ligi Cetinske krajine i na kraju upisali pobjedu.

OSK: Vuleta, Laco, Jakić, Jagnjić, J. Marinović, I. Marinović, Katić, Banić, J. Erceg, Raič, A. Samardžić, F. Erceg, D. Samardžić, Radman. Trener: Nediljko Bašić.