Sadržajnih nekoliko dana je iza nas što se tiče utakmica mlađih uzrasta.

SUBOTA – 08.10.

MLAĐI PIONIRI: Vinjani – OSK 3:3 (Mario Erceg 30′ i 58′, Luka Botica 27′)

Mlađi pioniri su upisali još jedan neriješen rezultat. U gostima kod Vinjana su gubili 2:0 u na kraju prvog poluvremena da bi u posljednje tri minute došli do poravnanja preko Luke Botice i Marija Ercega. Domaćini su u 45. minuti opet poveli da bi završnica ponovno pripala OSK-u – za konačnih 3:3 drugi svoj pogodak zabio je Erceg.

OSK: Laco, Mravak, Erceg, Marinović, Botica, Vrdoljak, Jakić, Milanović-Litre, Šimunović Erpušina, Tadić, Rosandić, Penić, Šimunović, S. Vugdelija, B. Vugdelija. Trener: Petar Bašić-Šiško.

PIONIRI: Vinjani – OSK 0:3 (Josip Žuljević 2′ i 64′, Frano Kamber 26′)

Pioniri OSK-a su nakon trećeg kola stopostotni i na vrhu ljestvice. Utakmica u Vinjanima započela je sjajno za OSK – Romac je u 2. minuti ubacio iz slobodnog udarca, a mrežu gostiju udarcem nogom je zatresao Josip Žuljević. U 26. minuti Frano Kamber je zabio za 0:2, a sve dileme riješio je Žuljević svojim drugim pogotkom u 64. minuti.

OSK: Erceg, J. Žuljević, Perković-Tabak, Kamber, Poljak, P. Žuljević, Romac, Kutlešić, Milanović, Tadić-Šutra, Milanović-Litre, Z. Bugarin, Laco, Perković, Šušić-Jurić, M. Bugarin, Bitunjac, Samardžić. Trener: Svemir Šušnjara.

POČETNICI II: OSK II – Čaporice Trilj II 0:4

U prvom kolu lige Cetinske krajine početnici II izgubili su protiv Čaporica-Trilj II.

OSK: Vuleta, Grgat, J. Marinović, Milanović-Trapo, A. Samardžić, D. Samardžić, J. Erceg, Šuljug, Jakić, Radman, F. Erceg, I. Marinović, Laco, Raič, S. Samardžić. Trener: Nediljko Bašić.

POČETNICI I: Turnir Prvi koraci

U posljednjoj utakmici grupne faze protiv mostarskog Zrinjskog naši početnici su poraženi s minimalnih 1:0.

OSK: Omrčen-Čeko, Banić, B. Vuleta, Kondža, Samardžić, Projić, L. Žižić, Norac-Kljajo, Katić, Radman, G. Žižić, Š.L. Vuleta, Bilokapić, Jagnjić, Akrap, Ivković Mandac. Trener: Hrvoje Mandac.

NEDJELJA – 09.10.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Zadar 2:4 (Mario Erceg, Tino Mravak)

Mlađi pioniri su u prijateljskoj utakmici ugostili Zadar koji je na kraju slavio rezultatom 4:2. Prekrasan pogodak za OSK je postigao Mario Erceg dok je drugi djelo Tina Mravka.

OSK: Laco, Bašić, Milanović-Litre, S. Vugdelija, Vrdoljak, Erceg, Šimunović-Erpušina, Mravak, Marinović, Botica, Šimunović, Jakić, B. Vugdelija. Trener: Petar Bašić-Šiško.

POČETNICI: OSK – Zadar 3:2 (Luka Žižić 2, Josip Marinović)

Početnici su protiv vršnjaka iz Zadra upisali pobjedu od 3:2. Dvostruki strijelac bio je Luka Žižić, drugi put je pogodio iz slobodnjaka, a jedan pogodak postigao je Josip Marinović.

OSK: Omrčen-Čeko, Banić, B. Vuleta, Kondža, L. Samardžić, Projić, L. Žižić, Norac-Kljajo, Katić, G. Žižić, Š.L. Vuleta, Jagnjić, Marinović. Trener: Hrvoje Mandac.

KADETI: OSK – Vinjani 8:0 (Kristian Tadić 8′ i 59′, Matej Plavša 10′ i 18′, Jure Milanović-Trapo 48′ i 54′, Ivan Milanović-Litre 11′, Filip Gusić 66′)

Uvjerljiva predstava kadeta protiv Vinjana, po četiri gola u svakom poluvremenu postigla je naša momčad. Mrežu gostiju načeo je Kristian Tadić pospremivši jedan odbijanac da bi već dvije minute kasnije Matej Plavša iskoristio odlično proigravanje Škopljanac-Mačine. Škopljanac-Mačina je u ulozi asistenta bio i minutu kasnije kada odigrava povratnu loptu za Ivana Milanovića-Litru koji s 10 metara loptu zakucava pod gredu. U 18. minuti nova dubinska lopta Škopljanca-Mačine za Plavšu i četvrta lopta iza leđa vratara gostiju.

U 48. minuti Jure Milanović-Trapo zabija glavom nakon kornera, a šest minuta kasnije pogodio je s 18 metara. Tadić u 59. minuti ulazi s desne strane u sredinu, namjestio se na lijevu nogu i pogodio, a konačan rezultat postavljen je u 66. minuti kada je Martinović ubacio iz kornera, a Filip Gusić udarcem glavom zatresao mrežu.

OSK: Laco (od 50. Vugdelija), Milanović-Trapo, Gusić, Marinović, Bilokapić (od 50. Džimbeg), Milanović-Litre, Botica (od 46. Martinović), Plavša (od 50. Škaro), Tadić, Žuljević (od 46. Bilić9, Škopljanac-Mačina. Trener: Jure Grgat.

MLAĐI POČETNICI – TURNIR U VELIĆU – MOKRULJ JUNIOR KUP

Mlađi početnici sudjelovali su na Veliću na turniru Mukrolj junior kup te u uzrastu 2016. godišta i mlađih osvojili prvo mjesto. Mnogima je ovo bilo prvo ovakvo iskustvo te je sreća bila neprocjenjiva. Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu.

SRIJEDA – 12.10.

OSK – Vinjani 3:2 (David Kamber 12′, 49′ i 66′)

U zanimljivoj i do kraja neizvjesnoj utakmici naši juniori su na krilima trostrukog strijelca Davida Kambera upisali i treću uzastopnu pobjedu. Prvi pogodak Kamber je postigao u 12. minuti – Norac-Kljajo je oštro ubacio s desne strane na peterac gdje je natrčao Kamber i udarcem isprve proslijedio loptu u mrežu. Tri minute kasnije Vinjani su poravnali te se s 1:1 otišlo na odmor, a najbliže pogotku OSK je bio kada je I. Marinović zatresao gredu.

U 49. minuti Plavša je ubacio iz kornera, a Kamber s prve vratnice udarcem glavom proslijedio loptu u mrežu. Vinjani se odmah vraćaju i poravnavaju rezultat. Novi pogodak za konačan rezuItat Kamber je postigao u 66. minuti – I. Marinović prošao je po lijevoj strani i oštro ubacio u sredinu gdje natrčava Kamber i prizemnim udarcem šalje loptu u mrežu.

OSK: Laco, Žuljević, Vukas, Kamber (od 69. Martinović), Norac-Kljajo, Plavša, Marinović, Džimbeg, Projić (od 75. Tokić), Marinović, Milanović-Trapo. Trener: Nediljko Bašić.