Danas je započelo natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi, a OSK će ga umjesto domaćom utakmicom protiv Vinjana kako je bilo predviđeno otvoriti sutrašnjim gostovanjem u Trogiru kod Slavena u sklopu drugog kola. Ozbiljan je ovo ispit odmah na startu za našu momčad jer Trogirani su u prošloj sezoni završili na drugom mjestu, a i ove godine su jedni od favorita za vrh tablice. Radi se o čvrstoj, discipliniranoj i dobro vođenoj momčadi te će OSK svih 90 minuta trebati biti na visokom nivou da ostvari pozitivan rezultat.

S druge strane i naši igrači su jedva dočekali da krene prvenstveno natjecanje te su motivirani da odmah na startu pokažu svoju kvalitetu. Posljednji put OSK i Slaven su skupa nastupali u ligi u sezoni 2012/.2013. Tada su Trogirani domaće utakmice igrali u Kaštel Gomilici, a posljednji put OSK je u Trogiru gostovao prije više od 17 godina, bilo je to 29.05.2005. Slavio je tada domaći Trogir 5:1, bili su te sezone i prvaci, a zanimljivo je da je tada pogodak za OSK postigao Damir Matijašević, sadašnji trener OSK-a.

Trogir je u međuvremenu prošao put od 2. HNL do 2. ŽNL, a na kultnoj Batariji prije nekoliko godina postavljen je teren s umjetnom travom tako da će akteri utakmice imati dobre uvjete bez obzira na obilne padaline koje se najavljuju.

Utakmica je na rasporedu u 16:30 sati, a poslije ovog susreta OSK-a očekuju dvije domaće utakmice – u srijedu s Vinjanima te u subotu s Jadranom (KS).

Sretno našoj momčadi!