Jučer je odigrana završnica turnira Mali Uskok u Klisu na kojem su nas naše mlađe kategorije ponovno učinile ponosnima. Početnici su osvojili drugo mjesto s tim da su do finala došli bez primljenog pogotka dok su mlađi početnici na kraju bili četvrti.

U kategoriji 2014. godišta mlađi početnici OSK-a su prvo poraženi od GOŠK-a 5:1 (strijelac Karlo Botica) koji je i osvojio turnir da bi u utakmici za treće mjesto rezultat bio 3:3 (strijelci Karlo Botica, Marin Rosandić i Toni Bugarin) poslije čega je uslijedilo izvođenje udaraca s bijele točke gdje je uspješniji bio Galaxy. Kod naših igrača je razumljivo bilo i suza no mogu biti ponosni na ostvareni rezultat. Također, Toni Bugarin je proglašen najboljim vratarem turnira.

Nastupili su: Toni Bugarin, Ivan Brčić, Ivan Bilobrk, Karlo Botica, Petar Botica, Duje Erceg, Nino Erceg, Ivan Samardžić, Hrvoje Marinović, Ivan Matijašević, Andrej Norac-Kljajo, Marin Rosandić, Ivan Bilokapić i Rafael Vugdelija. Trener: Anđelko Šimunović.

U kategoriji 2012. godišta OSK je jučer prvo u utakmici četvrtfinala rezultatom 5:0 svaladao ŠN Joso Bego (Matej Maras 3, Toni Norac-Kljajo i Frane Projić) da bi u polufinalu naša momčad rezultatom 4:0 bila bolja od Omladinca II (Toni Norac-Kljajo 3 i Matej Maras). U finalu je pak rezultatom 2:0 bolji bio Adriatic. Najbolji strijelac turnira bio je Matej Maras koji je postigao 9 pogodaka.

Nastupili su: Ante Omrčen-Čeko, Borna Vuleta, Marko Kondža, Luka Samardžić, Frane Projić, Toni Norac-Kljajo, Luka Žižić, Marko Katić, Luka Bilokapić, Šime Luka Vuleta, Gabrijel Žižić, Ante Jagnjić te tri igrača Junaka koji su bili gosti OSK-a na ovom turniru – Ilija Budimir, Marin Skejo i Matej Maras. Trener: Hrvoje Mandac.

Čestitke našim momčadima i trenerima te hvala domaćinu, NK Uskok, na gostoprimstvu.