Sljedeći tjedan, od srijede do subote, na Golim brdima će se održati 31. izdanje Memorijalnog nogometnog turnira „Luka Erceg i Ivan Kamber“ koji se igra u spomen na 15 poginulih branitelja s područja Općine Otok, a ime nosi po dvojici koji su među prvima položili svoje živote za hrvatsku slobodnu, 25.08.1991.

Prošle godine je okruglo 30. izdanje turnira odigrano u malom nogometu dok će se ove godine ponovno igrati turnir u velikom nogometu, a uz OSK-a će na turniru još sudjelovati Junak, Uskok i Omiš koji brani naslov osvojen na posljednjem turniru igranom u velikom nogometu 2020. godine.

Program turnira započeti će u srijedu u 17:30 sati u centru Otoka kod spomenika „Branitelj“ gdje će se održati polaganje vijenaca i svijeća te molitva odrješenja za 15 poginulih branitelja u Domovinskom ratu s područja Općine Otok u čiju se čast ovaj turnir i održava.

Nakon toga slijedi sportski dio turnira na Golim brdima – u 18:50 sati predviđeno je otvaranje turnira, a u 19 sati je na rasporedu prvo polufinale između OSK-a i Omiša. Drugo polufinale na rasporedu je u četvrtak u 19 sati između Junaka i Uskoka dok je finalni dan subota kada će se prvo u 17 sati odigrati utakmica za 3. mjesto, a u 19:15 sati i finale turnira. Dodjela pehara i priznanja je u 21:15 sati, a nakon toga domjenak za sve sudionike i goste.

Također sljedeći tjedan, u ponedjeljak, u Gali počinje 12. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira “Mate Munivrana” koji nosi ime po poginulom hrvatskom branitelju koji je nosio i dres OSK-a. Pozivamo vas da se odazovete na oba ova memorijalno-sportska događaja i da čuvamo uspomenu na one koji su svojim životima nama osigurali mirne živote.

SRETAN VAM DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI TE DAN HRVATSKIH BRANITELJA!