NK “OSK” će dana 26. lipnja (nedjelja) na lokaciji Kerep organizirati zajedničko druženje svih članova kluba, roditelja djece koja su članovi kluba i svih ostalih koji nam se žele pridružiti. Želja nam je da ovo postaje jedna klupska tradicija da se na kraju sezone svi skupa opustimo, družimo i stvorimo još veće zajedništvo svih koji su direktno ili indirektno uključeni u klub.

Posebni gosti na ovom prvom druženju biti će nam 80-ak djece izbjeglica iz Ukrajine. Radi se o igračima kluba koji je ne samo ukrajinski već i europski velikan – Shakhtara iz Donjecka. Već nekoliko mjeseci ta djeca nalaze se u Splitu i u sklopu ovog druženja OSK će s njima odigrati prijateljsku utakmicu u kategoriji mlađih pionira na Golim brdima.

Plan je da druženje počne oko 12 sati, a zamišljeno je da se uz hranu (roštilj), piće i glazbu svi koji tu budu natječu u raznim igrama (stolni tenis, odbojka, mali nogomet, povlačenje konopa, balote itd.). Također, klub će osigurati dolazak konja pa će pogotovo djeca – i naša i mali Ukrajinci – imati priliku uz stručne osobe po prvi put jahati konja. Nadalje, dogovorene su i vožnje autohtonim cetinskim lađama, tu je i dvorac na napuhavanje za najmlađe, a sigurno ćemo u narednom periodu osigurati još dodatnog sadržaja. Nakon druženja planirana je i spomenuta prijateljska utakmica OSK-a i Shakhtara na ŠC Gola brda u uzrastu mlađih pionira.

Ono što bismo vas sve skupa molili jest da se tko može uključi u organizaciju kao volonter, sigurno smo da će mame pripremiti brojne slastice i domaće specijalitete, a također tko hoće može uplatiti simboličnu donaciju na račun kluba (HR1324070001100577630) ili u tajništvo kako bi organizacija bila što uspješnija i kvalitetnija.

Nadamo se kako ćete se odazvati na ovo druženje i kako ćemo svi skupa djeci iz Ukrajine pripremiti doček i boravak kakav će pamtiti cijeli život.

Sve dodatne informacije možete dobiti na – 091 528 34 63 i na 097 652 5943.