Završen je treći dan turnira Dalmatinko cup, a drugi od kada su naše momčadi započele s natjecanjem.

POČETNICI

OSK – Bunyodkor 0:1

U drugoj utakmici grupne faze naši početnici poraženi su minimalnim rezultatom od Bunyodkora, kluba iz glavnog uzbekistanskog grada Taškenta. Bili su mali Uzbekistanci bolji upravo za taj jedan pogodak razlike.

Uoči utakmice zajednički dogovor, potom pokušaj razgovora s vršnjacima iz kazahstanske Astane na mješavini triju jezika – hrvatskog, ruskog i engleskog – uslijedila je zatim razmjena klupskih zastavica i zajednička fotografija s jutrošnjim suparnicima te potom i sama utakmica čiji smo epilog opisali.

OSK – Omladinac 5:0

Poslijepodne je uslijedila utakmica s Omladincem u kojoj su naši početnici su od prve do zadnje minute bili na nivou i sada čekaju ishod posljednje utakmice između dosad maksimalnog Bunyodkora i Ravnica. Našim početnicima za prolaz “igra” samo pobjeda Bunyodkora.

Za vodstvo je zabio Dinko Mandac, a u zadnjim sekundama prvog poluvremena Toni Norac-Kljajo iz kaznenog udarca povećava prednost. U drugom poluvremenu u strijelce su se još upisali Luka Botica (2 pogotka) i Tino Mravak.

MLAĐI POČETNICI

Prvi veći turnir za većinu naših mlađih početnika (trener Duje Tadić) koji su u prvom susretu protiv Galaxya poraženi 9:0. U drugoj utakmici protiv mađarskog Diosgyorija nakon prvog poluvremena bilo je 0:0 da bi u drugom dijelu protivnici slavili sa 7:1. Pogodak za OSK postigao je Karlo Botica.

Sutra u 8 najmlađi oskovci igraju utakmicu protiv Talenta (DU), potom slijedi uživanje u morskim radostima i ručak te zatim i posljednja utakmica protiv Jadrana KS.