Nakon jučerašnje utakmice sa Zmajem održana je sjednica Izvršnog odbora kluba na kojoj je doneseno nekoliko odluka.

  • Suradnja između NK OSK i dosadašnjeg trenera seniorske momčadi OSK-a Vjerana Simunića koja je bila dogovorena do kraja ove sezone se neće nastaviti te se g. Simuniću zahvaljujemo na uloženom znanju i trudu u pokušaju da klub zadrži mjesto u ligi kojoj se natjecao u netom završenom prvenstvu. Simunić je OSK-a vodio u 13 utakmica u kojima su upisane 4 pobjede, 2 neriješena rezultata i 7 poraza.
  • Novi trener seniorske momčadi biti će Damir Matijašević. Drugi je ovo dolazak Matijaševića na klupu OSK-a koji je kao trener-igrač seniore vodio 5 sezona – od 2001. godine do 2006. U tom periodu u 156 utakmica koliko je bio trener ostvario je 75 pobjeda, 46 poraza i 35 neriješenih ishoda. Njegov pomoćnik biti će Nediljko Bašić, trener juniora. Želimo im mnogo uspjeha na klupi OSK-a.
  • Ispred kluba je za koordinatora rada škole nogometa imenovan Stipica Marinović. Kako već iz godine u godinu u tom segmentu bilježimo sve bolji rad te slijedom toga i rezultate zaključak je kako je za veći iskorak potrebna bolja struktura organizacije svih aktivnosti u tom dijelu te je to ujedno i glavni zadatak novog koordinatora.
Momčad OSK-a u sezoni 2005/06 s trenerom Damirom Matijaševićem
Označeno