Pred OSK-om je još jedno “finale”. U aktualnoj borbi za ostanak svaka utakmica nosi veliki značaj, a nakon što smo se uspjeli stabilizirati kada su domaće utakmice u pitanju našoj momčadi potreban je i jedan gostujući “skalp”.

Do kraja su ostala još dva gostovanja – sutra u Sinju te za dva tjedna u Opuzenu. Između OSK-a i Junaka nepoznanica nema, momčadi se jako dobro poznaju jer u obje momčadi ima igrača koji su nosili dresove oba kluba.

I dok se OSK bori za ostanak Junak s druge strane hvata mjesta koja potencijalno donose sudjelovanje u novoj trećoj jedinstvenoj ligi koja se formira od sljedeće sezone. Našim susjedima i sportskim prijateljima želimo da ostvare svoje ambicije i za nogomet u cijeloj Cetinskoj krajini bi bilo najbolje da je Junak u višem rangu, no nadamo se da će u sutrašnjem susretu OSK biti taj koji će slaviti.

Momčad će sigurno dati sve od sebe no potrebna je i podrška s tribina te pozivamo sve koji vole OSK i sve otočko da dođu podržati naše igrače u ovom dvoboju. Dodatno, klub je osigurao prijevoz članovima mlađih dobnih uzrasta kluba kao i zainteresiranim mještanima, s Golih brda u 16:30 sati.

Slična situacija bila je i prije šest godina kada je OSK imao sjajnu podršku na utakmici s Junakom i upisao tada također bitnu pobjedu od 2:1. Utakmica je zakazana za 17:30 sati.