Mlađe kategorije OSK-a protekli vikend su odigrale pet utakmica u kojima su ostvarile tri pobjede te po jedan poraz i neriješen ishod. Priča tjedna su pioniri koji su već više od 300 minuta bez primljenog pogotka.

SUBOTA – 23.04.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Val 4:1 (Bruno Milanović 4′, Stipan Laco 21′, Toni Tadić-Šutra 26′, Karlo Perković-Tabak 47′)

Naša momčad povela je u 4. minuti kada su na spavanju uhvatili goste, odigran je brzi korner nakon čega Bruno Milanović s vrha 16-erca pogađa za 1:0. Na 2:0 povisio je Stipan Laco dalekometnim udarcem u 21. minuti, a do kraja poluvremena još jedna lopta završila je u mreži Vala – Josip Milanović-Litre je nakon prodora dao loptu u prostor za Tonija Tadić-Šutru koji mirno realizira situaciju 1 na 1. Gosti su u nastavku smanjili, u 41. minuti, a konačan rezultat postavljen je u 47. minuti kada je nakon ubačaja iz kornera glavom u mrežu loptu sproveo Karlo Perković-Tabak.

OSK: R. Vuleta, Milanović, Samardžić, Laco, Erceg, M. Vuleta, A. Marinović, Vrdoljak, Perković-Tabak, Tadić-Šutra, Milanović-Litre, J. Marinović, Norac-Kljajo, Šimunović, Tadić. Trener: Svemir Šušnjara.

PIONIRI: OSK – Val 3:0 (Kristian Tadić 30′ i 36′, Petar Žuljević 8‘)

Nakon izjednačenog uvoda u utakmicu OSK je poveo u 8. minuti preko Petra Žuljevića koji je izašao sam na vratara gostiju i mirno poslao loptu u mrežu. Krajem poluvremena, u 30. minuti Kristian Tadić na asistenciju Ivana Poljaka zabija za 2:0, a odmah na startu drugog dijela Kristian Tadić postiže još pogodak, ovog puta asistent je bio Andrej Romac.

OSK: F. Bilokapić, I. Bilokapić, P. Žuljević, Gusić, Samardžić, K. Tadić, J. Žuljević, Romac, I. Poljak, Kutlešić, B. Poljak, D. Tadić, Perković, Škaro, Putnik. Trener: Mate Ordulj.

MLAĐI POČETNICI: OSK – Junak 1:2 (Karlo Botica)

Naša momčad je imala prednost nakon prvih 20 minuta utakmice da bi u nastavku gosti došli do preokreta i upisali tri boda.

OSK: Grgat, A. Samardžić, D. Samardžić, L. Samardžić, Katić, Marinović, Žižić, Rosandić, F. Erceg, D. Erceg, J. Erceg, P. Botica, K. Botica, Matijašević, Bilokapić. Trener: Duje Tadić.

NEDJELJA – 24.04.

KADETI: Val – OSK 1:3 (Jere Bugarin 3′ i 50′, Matej Martinović 66′)

Bili su naši kadeti bolji protivnik, a susret su u svoju korist prelomili u drugom poluvremenu. OSK je poveo u 3. minuti preko Bugarina da bi domaćini izjednačili u 11. minuti i to je bio rezultat prvog poluvremena. Nakon desetak minuta igre u nastavku Bugarin postiže novi pogodak, a u 66. minuti Martinović postavlja konačnih 1:3.

OSK: F. Bilokapić, Škopljanac-Mačina, Milanović-Trapo, S. Bilokapić, I. Botica (od 74. Tokić), Bugarin (od 70. Milanović-Litre), Martinović, Plavša (od 65. Marinović), Tadić, Anić, Projić (od 65. Perković-Tabak). Trener: Jure Grgat.

POČETNICI: Glavice 1991 – OSK II 1:1 (Luka Milanović-Litre 50′)

Naši početnici koji se natječu u ligi Cetinske krajine odigrali su neriješeno s Glavicama 1991 koje su vodile do zadnje minute kada je Luka Milanović-Litre zabio za 1:1.

OSK II: Omrčen-Čeko, Kondža, B. Vuleta, Projić, Žižić, Š.L. Vuleta, Radman, Milanović-Litre, Jakić, A. Jagnjić, Laco, Penić, Milanović-Trapo. Trener: Hrvoje Mandac.