Početnici OSK-a pod vodstvom trenera Hrvoja Mandaca boravili su od četvrtka do subote u Marini kod Trogira gdje su sudjelovali na turniru “Mali Pauk 2022” u organizaciji NK Pauk Marina.

Nastupilo je 15 naših igrača te kao gost Antonio Akrap iz NK Trilj 2001. Naši početnici u Marinu su stigli u četvrtak poslijepodne nakon čega su se smjestili, a zatim i odigrali prvu utakmicu. Protivnik je bio Adriatic II, a OSK je slavio 3:2 dvama pogocima Luke Botice te jednog Antonija Akrapa.

Navečer im je na rasporedu bila druga utakmica, protiv Uniona, koji je bio bolji rezultatom 4:0. Sutra je na rasporedu bila još jedna utakmica grupne faze turnira, protiv MNK Murter, a naši igrači slavili su 7:0. Strijelci su bili Luka Botica (2), Toni Norac-Kljajo (2), Frane Projić, Dinko Mandac te Martin Radman. Ovom pobjedom naša momčad izborila je prolazak u daljnu fazu turnira koja je bila na rasporedu u subotu.

Protivnik u osmini finala bio je Sportko koji je svladan 4:0 pogocima Tina Mravka, Antonija Akrapa i Tonija Norca-Kljaje dok je jedan pogodak bio autogol. Svoj nastup na ovom turniru naši početnici zaključili su porazom 7:0 od Splita u četvrtfinalu.

Čestitke našoj momčadi na dobrom rezultatu i pohvale za ponašanje. Također, hvala i organizatorima – što se tiče OSK-a sve je bilo besprijekorno – od smještaja, prehrane do prijevoza na utakmice.

Za OSK su na ovom turniru nastupili: Ante Laco, Ante Omrčen-Čeko, Dinko Mandac, Borna Vuleta, Toni Norac-Kljajo, Luka Žižić, Marko Kondža, Luka Botica, Luka Milanović-Litre, Tino Mravak, Frane Projić, Martin Radman, Stipe Rosandić, Šime Luka Vuleta, Niko Šimunović-Erpušina, Antonio Mravak. Trener: Hrvoje Mandac.