Kako smo već bili i objavili humanitarna akcija u sklopu utakmice OSK-Uskok koja je za cilj imala kupnju električnih invalidskih kolica za Branka Škopljanca-Mačina „Keku“ je uspjela.

Kolica su prije dva dana stigla u Otok, Keke već niže kilometre, a nama ne preostaje ništa nego iskazati zadovoljstvo što je akcija uspjela i još jednom se zahvaliti svima koji su sudjelovali, od onih koji su uplatili 500 kuna do naša dva igrača iz mlađih uzrasta koji još nemaju dvoznamenkasti broj godina i koji su prije utakmice na kojoj su bili sakupljači donijeli po 10 kuna za ulaznicu i tako dali svoj mali, ali veliki doprinos. Umjesto soka ili sladoleda kupili su ulaznicu i sigurno su već ovim djelom pokazali ispravan odgoj i kako će u budućnosti biti ispravne i moralne osobe.

Ukupno je u ovoj akciji prikupljeno 17.320 kuna.

DONATORI KOJI SU DONIRALI PO 500 KUNA: Općina Otok, Stipica Marinović, Marijo Laco, 104 Dalmatinca, Damir Matijašević, Frano Šušić-Jurić, Veterani NK OSK, Crivac, Filip Bašić, Deniva, C.B. Focus, C.B. Koncina, Fast food Panda, Fast food Focus, C.B. Pop ’91, C.B. Johny, Konoba Ovrlja, C.B. Kiss, C.B. 600, C.B. Kavana Otok, Auto Vugdelija.

DONATORI KOJI SU DONIRALI PO 200 KUNA: Auto servis Ikljaš, Stipe Rogošić.

DONATORI KOJI SU DONIRALI PO 100 KUNA: Jelena Samardžić

Od prodaje ulaznica prikupljeno je 6.520 kuna.

Označeno