Dvije mlađe kategorije OSK-a – mlađi pioniri i pioniri – jučer su u Hrvacama odigrali zaostale utakmice 9. kola.

Mlađi pioniri su poraženi 3:0 dok su pioniri slavili 2:0 te im je to treća pobjeda u nizu, a nakon pobjede prije tri dana protiv prvoplasiranog Omiša jučer su svladali i trećeplasiranu momčad lige.

MLAĐI PIONIRI: Hrvace – OSK 3:0

Domaćini su rano poveli – u 4. minuti – nesretnim autogolom R. Vuleta, a pred kraj poluvremena i udvostručili vodstvo. Konačan rezultat postavljen je u pretposljednjoj minuti utakmice.

OSK: M. Vuleta, Erceg, Vrdoljak, A. Marinović, Milanović-Litre, Samardžić, Tadić-Šutra, Laco, R. Vuleta, Šimunović, Perković-Tabak, J. Marinović, Tadić, Norac-Kljajo. Trener: Svemir Šušnjara.

PIONIRI: Hrvace – OSK 0:2 (Ivan Poljak 11′, Kristian Tadić 26′)

Pioniri su odigrali još jednu čvrstu i taktički zrelu utakmicu te upisali treću pobjedu u nizu i treću utakmicu u nizu bez primljenog pogotka. Oba pogotka naša momčad postigla je u prvom poluvremenu preko Ivana Poljaka i Kristiana Tadića dvama udarcima iz daljine niz vjetar, a u nastavku je izdržala pokušaje domaćina koji su bili ti koji su u nastavku imali pomoć vjetra.

OSK: F. Bilokapić, I. Bilokapić, P. Žuljević, Gusić, Samardžić, K. Tadić, J. Žuljević, Romac, I. Poljak, D. Tadić, Kutlešić, Vugdelija, Perković, B. Poljak, Putnik. Trener: Mate Ordulj.