Dva uzastopna prvenstvena poraza kojima se pridodao i onaj iz županijskog kupa rezime su posljednja dva tjedna te se pobjeda protiv Zagore u kolu u kojem su naši protivnici u borbi za ostanak – Urania – izgubili nije kapitalizirala i nije se zadržala prednost ostvarena u tom kolu.

A raspored koji je pred OSK-om je izuzetno zahtjevan – danas se gostuje kod Neretve koja je na petom mjestu no imaju samo jedan bod manje od drugoplasiranog Zadra, a sljedeću subotu gostuje se kod prvoplasiranog Jadrana-LP.

Kada se tome prirodaju izostanci standardnih igrača iz kola u kolo zaključak je da je OSK u teškoj, ali ne i bezizlaznoj situaciji. Ni danas nećemo biti kompletni, pogotovo se ne uspijeva zbog navedenih razloga standardizirati posljednja linija.

Izuzev jedne utakmice u nastavku prvenstva sve utakmice Neretve obilježio je mali broj golova – primjerice, u četiri proljetne domaće utakmice postigli su i primili po dva pogotka. Cilj OSK-a je da i danas to bude jedna takva, taktički pametna utakmica, gdje se moramo oduprijeti pritiscima domaćih i strpljivo čekati svoje prilike koje će sigurno doći.

Utakmica je na rasporedu u 16:30 sati.