Sljedeću domaću utakmicu seniorska momčad OSK-a odigrat će za 11 dana, 19.04.2022., protiv kliškog Uskoka, a ta utakmica imat će i humanitaran karakter. Naime, na prijedlog Martinija Norca-Keve Izvršni odbor NK OSK je pokrenuo akciju nabavke električnih invalidskih kolica za našeg dragog sumještanina Branka Škopljanca-Mačinu „Keku“ uz njegovu suglasnost.

O točnom terminu utakmice ćemo vas pravovremeno obavijestiti, a za nabavku spomenutih kolica potreban je iznos od otprilike 18.000 kuna. Na usmene upite već se odazvao lijep broj donatora, a ne sumnjamo da će nakon ove objave biti još dosta onih koji su spremni pomoći.

Maksimalan iznos pojedinačne donacije je 500 kuna, a svi oni koji su voljni donirati i veći iznos to mogu učiniti kupnjom većeg broja ulaznica za samu utakmicu koje će se prodavati po cijeni od 20 kuna. Donacije se mogu izvršiti uplatom na žiro račun kluba: HR1324070001100577630 s naznakom „DONACIJA“ ili uplatom u tajništvu kluba sljedeći tjedan između 17 i 19:30 sati.

U slučaju da prikupljena sredstva premaše potreban iznos ostatak će biti uplaćen na račun župe ukrajinskog grada Lavova. Sigurni smo da će Općina Otok i žitelji Cetinske krajine ponovno pokazati jedno veliko srce i zajedništvo.

Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na sljedeći kontakt broj – 095 521 5095 (Martini Norac-Kevo).

Svi donatori bit će javno objavljeni kao i ukupan prikupljeni iznos od donacija i prodaje ulaznica.

Donatori koji su do sada uplatili: CB Kiss, Fast food & Caffe bar Focus, Marko Laco, CB Pop ’91, Viking, IT Tours, Deniva, Općina Otok, NK OSK, Marijo Laco, Damir Matijašević, Kavana Otok, CB 600, CB 104 Dalmatinca.