Mlađe kategorije OSK-a jučer su odigrale tri prvenstvene utakmice i upisale dvije pobjede i jedan poraz.

NEDJELJA – 06.03.2022.

KADETI: OSK – Orkan 1:6 (Matej Plavša 45′)

Nakon izjednačenog uvoda u utakmicu priliku da OSK-a dovede u vodstvo imao je Matej Plavša u 11. minuti no nije uspio nadmudriti vratara gostiju. Zato su poveli gosti u 25. minuti, a u 31. minuti i povećali prednost. U 43. minuti Orkan odlazi na 0:3 da bi Plavša u 45. minuti smanjio prednost gostiju nakon što je ubačaj Jure Milanović-Trape iz slobodnog udarca pretvorio u pogodak. Ipak, desetak minuta kasnije gosti odlaze ponovno na tri pogotka prednosti, a do kraja postižu i još dva pogotka za uvjerljivu pobjedu.

OSK: F. Bilokapić, Plavša, S. Bilokapić, Milanović-Litre, Milanović-Trapo, Škopljanac-Mačina, Džimebg, Bugarin, Botica, Jurković, Martinović. Trener: Jure Grgat.

JUNIORI: OSK – Orkan 3:0 (Mihael Vuleta 21′, Ivan Marinović 42′, Gabriel Norac-Kljajo 67′)

Juniori su upisali sigurnu pobjedu u utakmici u kojoj su bili bolji protivnik. Prvi pogodak postigao je Mihael Vuleta u 21. minuti udarcem s 10-ak metara nakon što mu je šansu pripremio Robert Bazina, a točno još 21 minutu kasnije Ivan Marinović sa 18 metara je naciljao desni donji kut gola gostiju i preciznim udarcem povećao vodstvo OSK-a. Konačan rezultat u 67. minuti postavio je Gabriel Norac-Kljajo udarcem lijevom nogom s vrha 16-erca.

OSK: T. Bečko, Bašić, Džimbeg, Bazo, Projić, Bazina (od 82. Mandac), Marinović, Vuleta (od 75. M. Bečko), Milanović-Trapo, Norac-Kljajo, Anić. Trener: Nediljko Bašić.

POČETNICI: Dugopolje – OSK 2:4 (Martin Radman 2, Toni Norac-Kljajo 2)

Početnici su u Stobreču slavili protiv Dugopolja u utakmici 14. kola. Dugopoljci su prvi poveli, no na kraju je naša momčad zahvaljujući dvostrukim strijelcima Martinu Radmanu i Toniju Norac-Kljaji upisala tri boda za ostanak u sredini prvenstvene ljestvice.

OSK: Laco, Radman, Kondža, Žižić, Norac-Kljajo, Projić, Šimunović-Erpušina, Mravak, Mandac, Milanović-Litre, Botica, Omrčen-Čeko. Trener: Hrvoje Mandac.