Danas su svoje prvenstvene utakmice odigrali mlađi i pioniri, a OSK je u te dvije utakmice protiv Orkana upisao po jednu pobjedu i poraz.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Orkan 8:0 (Josip Milanović-Litre 18′, 35′ i 37′, Karlo Perković Tabak 10‘, Antonio Marinović 20′, Stipe Vrdoljak 26′ Ante Samardžić 45′ i Stipan Laco 58′)

Dominantna predstava naših mlađih pionira koji su od prve minute odlično ušli u susret. OSK je poveo u 10. minuti kada je nakon ubačaja Samardžića iz kornera loptu na 6-7 metara dočekao Karlo Perković Tabak i udarcem nogom ju od grede poslao u mrežu. U 18. minuti Josip Milanović-Litre povisio je vodstvo kada je oduzeo loptu neopreznom vrataru gostiju te nije imao težak zadatak zatresti praznu mrežu. Dvije minute kasnije najljepša akcija OSK-a na utakmici uz nekoliko lijepih proigravanja i križanja, a loptu je na kraju dočekao Antonio Marinović i preciznim prizemnim udarcem postigao pogodak.

Na odmor se otišlo s 4:0, a četvrti pogodak bio je Stipe Vrdoljaka koji je nakon centaršuta Samardžića iz slobodnog udarca glavom postigao pogodak. Drugo poluvrijeme dvama pogocima otvara Josip Milanović-Litre – u 35. minuti je iskoristio situaciju 1 na 1, a u 37. minuti prodor i dodavanje Tonija Tadića-Šutre nakon kojeg se Milanović-Litre lažnjakom riješio čuvara i rutinski realizirao ovu priliku. U 45. minuti prodor i pogodak Ante Samardžića za 7:0, a konačan rezultat postavio je Stipan Laco u 58. minuti koji je loptu odbijenu od grede nakon udarca Milanovića-Litre glavom poslao u mrežu.

OSK: R. Vuleta, Milanović, Samardžić, A. Marinović, Tadić-Šutra, Laco, Žižić, Vrdoljak, Perković-Tabak, L. Bilokapić, Milanović-Litre, M. Vuleta, Šimunović, R. Bilokapić, Norac-Kljajo, J. Marinović, Tadić. Trener: Svemir Šušnjara.

PIONIRI: OSK – Orkan 2:4 (Josip Žuljević 50′, Vinko Kutlešić 61′)

Zanimljivu i dinamičnu utakmicu gledali smo u susretu naših pionira protiv vodećeg Orkana. OSK je većinu prvog poluvremena imao inicijativu, pogotovo je aktivan bio po desnoj strani po bez pravog učinka da bi gosti u zadnje četiri minute prvog dijela postigli dva pogotka. U 44. minuti Poljak se našao u prigodi i pucao no vratar taj pokušaj odbija u vratnicu. U 50. minuti OSK je smanjio – nakon ubačaja Poljaka iz kornera pogodak je nogom postigao Josip Žuljević. Nakon toga nakon još jednog kornera gredu pogađa Gusić da bi malo iza toga gosti poveli s 3:1. OSK se ne predaje te u 61. minuti Vinko Kutlešić oduzima loptu stoperu gostiju na 16 metara te postiže pogodak za 2:3. Ipak, gosti u 65. minuti postižu novi pogodak te je to bio i posljednji pogodak ove utakmice.

OSK: Vugdelija, Bilokapić, P. Žuljević, Gusić, Samardžić, Škaro, J. Žuljević, Romac, Poljak, Tadić, Kutlešić, Perković, Putnik. Trener: Mate Ordulj.