Nakon gotovo tri mjeseca pauze nastavlja se trećeligaško nogometno natjecanje u Dalmaciji.

OSK će u 18. kolu na Golim brdima ugostiti Splita, momčad s kojom imamo dobra iskustva i za koje smo, kako su i sami u svojoj najavi rekli, “crna mačka”. No, svaka utakmica je za sebe pa tako i ova kojom počinje misija ostanka u ligi. Ima OSK na samom startu dobar raspored s obzirom da smo u prva četiri kola tri puta domaćini te se nadamo da će start u drugi dio prvenstva biti dobar jer će i kasnije onda sve biti lakše.

Kao što je poznato nije previše prometno bilo u svlačionici OSK-a – uz povratnike Kozinu, Samardžića i Milanović-Trapu jučer se treninzima seniorske momčadi priključio još jedan povratnik – 18-godišnji Ivan Marinović koji dolazi iz Junaka. U mlađim uzrastima OSK-a zabijao je dosta pogodaka, u međuvremenu je proveo nekoliko godina u Junaka te se sada odlučio na povratak u matični klub, a mi se nadamo kako će ići stopama oca Petra koji je u svoje vrijeme pružao odlične igre za OSK.

Sutrašnja utakmica je zakazana za 14:30 sati te pozivamo sve simpatizere da podrže momčad koja će na terenu zasigurno dati sve od sebe da bodovi ostanu u Otoku.