Od jučer i službeno članovi OSK-a više nisu Gianluigi De Sciscio i Samuel Ganassi.

Podsjetimo, ova dva mlada igrača u OSK su iz Italije stigli krajem rujna. Ganassi je od tada pa do kraja polusezone upisao 9 nastupa uz 1 pogodak i 2 asistencije dok je De Sciscio minutažu imao u 6 susreta.

Tijekom dva mjeseca u OSK-u bili su više nego profesionalni i uredni u svojim obvezama, a s obzirom da se radi o pristojnim i kulturnim mladićima brzo su se uklopili i u momčad. Nažalost, OSK je imao jednu u najlošijih polusezona dugo unatrag što je zasigurno bila otegotna okolnost u cijeloj ovoj priči.

Ipak, ušli su u klupsku povijest kao prvi registrirani stranci u OSK-u, a za kraj donosimo i njihove izjave.

Gianluigi De Sciscio: Želim se zahvaliti OSK-u što mi je omogućio da proživim jedno novo iskustvo. U početku mi je najteže bilo snaći se radi jezika te mi je žao što zbog jezične barijere nisam uspio na terenu izraziti sve od sebe. Na kraju se zahvaljujem treneru Bašiću i njegovoj obitelji kao i cijeloj momčadi te klupskom osoblju. Nadam se da ćete doći do vrha i tko zna, možda se opet negdje susretnemo. Forza OSK!

Samuel Ganassi:Bilo je ovo jedno prekrasno iskustvo. Zahvaljujem klubu i suigračima što su me lijepo primili zbog čega sam se odmah osjećao kao dio grupe. Zahvaljujem se i svim mještanima Otoka što su se prema meni ponašali kao da sam jedan od njih, bili ste jako pristojni i ljubazni stoga hvala još jednom”.

Od srca im želimo sve najbolje u životu, želimo im da ispune sve svoje ciljeve i ambicije te im se zahvaljujemo na prikazanom zalaganju u dresu OSK-a.

GRAZIE E BUONA FORTUNA!

Označeno