Uprava kluba je prihvatila ponuđene ostavke trenera seniorske momčadi Petra Bašića i njegovog pomoćnika Zdravka Ćurkovića.

Želimo im sreću u nastavku karijera i zahvaljujemo im se na kvalitetnom radu niz godina tijekom kojih je ostvaren i ulazak u 3. ligu prošle godine te su im otvorena vrata kluba za neku buduću suradnju.

Nažalost, momčad je ušla u dugotrajan niz loših rezultata te je došlo do prekida suradnje.

O novom treneru seniorske momčadi klub će pravovremeno obavijestiti javnost.

U nastavku se nalazi i priopćenje Petra Bašića: “Nakon više uspješnih sezona na poziciji trenera u NK OSK, došlo je do zasićenja, a loši rezultati su doveli do toga da moram objaviti svoju ostavku koja je ponuđena s moje strane i prihvaćena od strane uprave kluba, koja stupa na snagu odmah.P roteklih godina uživao sam raditi na poziciji trenera, ali i igrača prije toga. Uvijek ću biti zahvalan igračima, navijačima i upravi na nezaboravnim godinama suradnje. Žao mi je što napuštam ovu poziciju, ali veselim se onome što budućnost donosi. Posvetit ću se daljnjem školovanju i usavršavanju. S ponosom na rezultate i čista obraza napuštam funkciju trenera. Želim NK OSK puno uspjeha. Hvala na razumijevanju.