Seniori OSK-a jučer su se u Otok iz Ivanbegovine vratili s bodom.

Bodom koji je teško izboren, a imala je naša momčad i sportske sreće odnosno možemo reći da se vratilo sve ono što se nesretno ispustilo u nekim prijašnjim ovosezonskim utakmicama.

U ovom susretu na golu OSK-a bio je Ćurković, u obrani Gugić, Bašić, Grčić i Spajić, u sredini Barać i Radman-Livaja, ispred njih Vukasović, na krilima Tadić i Vidović i u napadu Vuleta.

Kamen je poveo u 18. minuti preko Marina Jonjića čiji je udarac na putu prema golu zakačio Grčića i promijenio smjer, a OSK je brzo poravnao, već u 25. minuti. Barać je probio stranu i ubacio, a lopta je na koncu došla do Duje Tadića koji iz blizine, sa 7-8 metara, šalje loptu u mrežu.

Imao je OSK prije toga priliku Baraća, a nakon toga veliku priliku Vukasovića te jednu Vulete.

U drugom poluvremenu OSK je bio u podređenoj ulozi, domaćini su dva puta pogađali okvir gola i imali još nekoliko prilika no naši igrači su nagrađeni za svoj pristup.

U sljedećem kolu OSK je domaćin Junaku.

13. kolo 3. HNL Jug

Kamen – OSK 1:1 (1:1)

Ivanbegovina – Igralište NK Kamen

Sudac: Jurica Matoš (Solin). Pomoćnici: Ante Pavlinović (Split) i Marin Barić (Solin). Četvrti sudac: Stjepan Šušnjara (Sinj). Delegat/kontrolor suđenja: Srećko Škorput (Zadar).

Strijelci: 1:0 – Jonjić (18.), 1:1 – Tadić (25.)

Žuti kartoni: Kamen – Kirevski, Kilić. OSK – Grčić.

Crveni karton: OSK – Petar Bašić (trener OSK-a).

Kamen: Barbić, Mikulić, Kilić, R. Kujundžić (od 66. Dumančić), Jonjić, Bilić, Žužul, B. Kujundžić (od 79. Ćelić), Karin (od 46. Kljenak), Kirevski, Omerović (od 77. Olujić). Klupa: Jović, M. Kujundžić. Trener: Grgica Kovač.

OSK: Ćurković, Barać, Bašić (od 72. De Sciscio), Gugić, Tadić (od 49. Ganassi), Vidović, Radman-Livaja, Vuleta, Spajić, Grčić, Vukasović (od 85. Marinović). Klupa: Cvrlje, Kozina, Vukas, Norac-Kljajo. Trener: Petar Bašić.