Jučer je na Golim brdima u suorganizaciji veterana OSK-a i NK OSK održano 12. izdanje turnira veterana “Sveti Luka” na kojem su nastupili OSK, Brnaze, Tekstilac i Trilj 2001, a pobjednici su veterani OSK-a koji su u finalu s 3:1 svladali Triljane.

U prvom polufinalu Trilj 2001 je bio bolji od Tekstilca, a u drugom polufinalu gledali smo pravi triler između OSK-a i Brnaza koje su vodile 7:4, a OSK se do kraja utakmice uspijeva vratiti na 7:7 i odvesti utakmicu na penale u kojima su sva prva tri izvođača bila precizna dok je u raspucavanju igrač Brnaza promašio, OSK-ov zabio i tako donio finale.

Veterani Trilja 2001
Veterani Tekstilca
Veterani OSK-a
Veterani Brnaza

U finalu smo gledali vrlo dobru utakmicu u kojoj je OSK dugo držao 2:0, Triljani su u drugom dijelu imali inicijativu i nekoliko opasnih prilika i udaraca, na koncu uspjeli smanjiti na 2:1 no OSK je uspješno sačuvao mrežu i tako obranio naslov osvojen na zadnjem izdanju odigranom 2019. godine.

Pehar je Nediljku Bašiću uručio predsjednik OSK-a Rastislav Šimunović. Nakon utakmice se nastavilo druženje sudionika, a organizatori se zahvaljuju svima na sudjelovanju i mnogim sponzorima na pomoći u organizaciji turnira.