Početnici OSK-a su nakon drugog mjesta osvojenog u skupini za protivnika u osmini finala imali ŠN Joso Bego iz Šibenika.

Po hladnom i kišovitom vremenu obje momčadi pružile su odličnu igru i rezultat je nakon 30 minuta igre bio 0:0, a izvođenju udaraca s bijele točke naša momčad je bila preciznija i s 2:1 izborila četvrtfinale.

U četvrtfinalu su početnici trenera Hrvoja Mandac za protivnika imali Hajduka, kasnijeg pobjednika turnira, koji je slavio rezultatom 4:0. Za usporedbu u finalu su Splićani nadigrali Rijeku s 5:0, a u polufinalu Adriatica s 4:1.

Čestitke stoga našoj momčadi na sjajnom rezultatu, a zahvaljujemo se i NK Trilj-2001 čija su dva člana – Antonio Akrap i Roko Matijašević – bili gosti OSK-a na ovom turniru.

Nastupili su: Ante Laco, Šime Luka Vuleta, Martin Radman, Borna Vuleta, Antonio Akrap, Marko Kondža, Luka Žižić, Frane Projić, Roko Matijašević, Niko Šimunović-Erpušina, Tino Mravak, Toni Norac-Kljajo, Stipe Rosandić, Dinko Mandac, Luka Milanović-Litre, Luka Botica i Ante Omrčen-Čeko. Trener: Hrvoje Mandac.