Mlađe kategorije odradile su solidan vikend tijekom kojeg su u četiri utakmice upisale dvije pobjede te po jedan remi i poraz.

SUBOTA – 25.09.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Poljičanin 1921 2:2 (Toni Tadić-Šutra 20′, autogol 33′)

Mlađi pioniri su naivno ispustili dva boda iako su bili osjetno bolji protivnik. Nakon nekoliko propuštenih prigoda OSK-a je u vodstvo doveo Toni Tadić-Šutra u 20. minuti da bi do kraja poluvremena gosti iskoristili dvije nepažnje u obrani OSK-a i preokrenuli rezultat.

Početkom drugog poluvremena autogolom gostiju OSK poravnava na 2:2, a do kraja utakmice je sve pokušaje naše momčadi obranio vratar gostiju.

OSK: Vuleta, Laco, Žižić, Vrdoljak, Tadić, Šimunović, Perković-Tabak, Milanović, Milanović-Litre, Samardžić, Tadić-Šutra, Marinović, Buljan, Vugdelija, Norac-Kljajo, Botica. Trener: Svemir Šušnjara.

PIONIRI: OSK – Poljičanin 1921 2:0 (Josip Žuljević 15, Josip Šušić-Jurić 65′)

Pioniri OSK-a upisali su sigurnu pobjedu ostavivši goste bez ikakve prilike. Prednost OSK-u je donio Josip Žuljević pogotkom glavom nakon ubačaja Škare iz kornera, a pobjedu potvrdio Josip Šušić-Jurić u 65. minuti pogotkom iz blizine.

OSK: F. Bilokapić, D. Tadić, Gusić, K. Tadić, Škaro, P. Žuljević, J. Žuljević, Romac, I. Poljak, Kutlešić, B. Poljak, Bašić, Perković, Putnik, Šušić-Jurić, Bitunjac. Trener: Mate Ordulj.

NEDJELJA – 26.09.2021.

KADETI: OSK – Poljičanin 1921 8:1 (Matej Plavša 8, 11′ s 11m, i 52′, Jere Bugarin 31′, 43′ i 59′, Ivan Botica 5′ i 75′)

Najbolju predstavu za vikend su pružili kadeti koju su pregazili goste iz Srinjina. Već nakon 11 minuta igre OSK je imao tri pogotka prednosti, a po tri pogotka su na utakmici postigli Plavša i Bugarin dok je Botica svojim dvama pogocima započeo i zaključio utakmicu.

OSK: F. Bilokapić, I. Bilokapić, Marinović, S. Bilokapić, Žuljević, Milanović-Litre, Bugarin, Plavša (od 52. Džimbeg), Botica, Milanović-Trapo, Tadić. Trener: Jure Grgat.

JUNIORI: OSK – Poljičanin 1921 2:4 (Vinko Džimbeg 4′, David Kamber 85′)

Juniori su ranim vodstvom otvorili utakmici – u 4. minuti pogodak je postigao Vinko Džimbeg udarcem s 20-ak metara i to je bio konačan rezultat u prvom dijelu. U 50. minuti gosti koriste nonšalanciju u obrani OSK-a i poravnavaju, a u 56. ostaju s igračem manje. OSK nije iskoristio brojčanu prednost već naprotiv – gosti preokreću rezultat na 1:3.

U 85. minuti David Kamber smanjuje na 2:3, a nedugo potom naši igrači promašuju veliku prigodu da bi zatim gosti potvrdili pobjedu u zadnjim trenucima utakmice pogotkom za 2:4.

OSK: Bečko, Džimbeg, Bazo, Norac-Kljajo, Kamber, Rogulj, Projić, Pavić, Vuleta, Tokić, Vukas. Trener: Nediljko Bašić.