OSK je jučer gostovao u Dugom Ratu kod Orkana, člana 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske županije i u prijateljskoj utakmici upisao pobjedu od 1:0.

Bila je ovo utakmica u kojoj su momčadi raspoloženije za igru bile u prvih 45 minuta kada je bio i veći tempo kao i više prigoda na obje strane terena.

OSK je započeo u sastavu s Cvrljom na vratima, u obrani su bili Ercegović, Matijaš, Norac-Kevo i Spajić, u veznom redu Matijašević i Radman-Livaja, ispred njih Barać, na desnom krilu Vukušić, na lijevom Vidović te u vrhu napada novopridošli Vukasović koji je pokazao dobre stvari u svojoj igri.

Prvu priliku OSK je imao u 3. minuti kada je Barać ubacio iz kornera, Norac-Kevo pucao glavom, a vratar Orkana obranio taj udarac. U 15. minuti u prilici se našao Vidović čiji je pokušaj na kraju blokirala domaća obrana. U 21. minuti prijete domaćini, lopta odlazi pokraj gola, a u 25. minuti Cvrlje brani udarac Petričevića.

U 35. minuti priliku je imao Vukasović čiji udarac brani domaći vratar, a u 44. minuti OSK dolazi u vodstvo iz dobro izrađene akcije na čijem je kraju Matijašević dodao do Vukušića koji odigrava povratnu za Ercegovića, a on udarcem s 15-ak metara pogađa u kut 0:1.

Odmah na početku drugog poluvremena prijeti Orkan, Cvrlje brani, a do kraja utakmice po jedna prilika na svakoj strani. Odlično je, ali malo preko gola, u 70. minuti pucao Matijašević, a u 89. minuti Cvrlje brani pokušaj domaćih iz slobodnog udarca.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Orkan – OSK 0:1 (0:1)

Dugi Rat – ŠRC Dalmacija

Sudac: Drago Pavić (Dugi Rat).

Strijelac: 0:1 – Ercegović (44.)

OSK: Cvrlje, Ercegović, Matijaš, Norac-Kevo, Spajić, Matijašević, Radman-Livaja, Barać, Vukušić, Vidović, Vukasović. Još su igrali: Bitunjac, Grčić, Marinović, P. Bašić, Vukas, Kozina. Trener: Petar Bašić.