30. izdanje Memorijalnog turnira “Luka Erceg i Ivan Kamber” koji se igra u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu s područja Općine Otok ove godine će se održati u malonogometnom formatu.

Turnir će se pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja održati 20.08. (petak) i 21.08. (subota) na igralištu s umjetnom travom na ŠC Gola brda.

Na turniru će sudjelovati 4 malonogometne momčadi i to: Veterani NK “OSK”, MNK “Torcida Otok”, 4. gardijska brigada i Djelatnici vojarne “126. brigade HV” Sinj.

Program u petak započinje u 19:15 sati u centru Otoka kod spomenika poginulim braniteljima gdje će se upriličiti polaganje vijenaca i svijeća, minuta šutnje te molitva.

Sportski dio turnira počinje u 20:05 sati kada će biti otvorenje turnira, a u 20:15 će započeti i prva polufinalna utakmica između Veterana OSK-a i 4. gardijske brigade. Drugo polufinale na rasporedu je u 21:15 između Torcide Otok i Djelatnika vojarne “126. brigade HV” Sinj.

U subotu je na rasporedu završnica turnira – u 20 sati se igra utakmica za 3. mjesto, a u 21 sat finale turnira. Po završetku finalne utakmice upriličiti će se dodjela pehara, a na kraju i domjenak za sve sudionike i goste.