OSK je jučer u Podhumu protiv Kamešnice odigrao drugu pripremnu utakmicu. Gostovanje kod dugogodišnjih sportskih prijatelja prošlo je odlično – od same utakmice u kojoj se imalo što vidjeti (pobjeda OSK-a 2:1) do trećeg poluvremena gdje su domaćini pružili sve da se osjećamo ugodno i na tome im hvala.

Bilo je jučer dosta izostanaka u našoj momčadi, a od prve minute OSK je započeo s Cvrljom na vratima, u obrani su bili Ercegović, Matijaš, Bašić i Spajić, dva zadnja vezna Radman-Livaja i Matijašević, ispred njih Vukušić, na krilima Gugić i Vidović te u vrhu napada Tadić.

Prvu prigodu na utakmici vidjeli smo u 8. minuti kada je Vidović probio lijevu stranu i ubacio da bi na koncu akciju vrlo dobrim udarcem zaključio Ercegović. U 25. minuti Tadić je probio po lijevoj strani i na koncu gađao bliži kut što je domaći vratar pročitao i obranio.

Do vodstva OSK dolazi u 41. minuti – akciju je započeo Matijaš koji je iznio loptu, dodao Tadiću koji odlaže za Vukušića koji pak daje loptu u prostor za Vidovića, a krilni napadač OSK-a preciznim i snažnim udarcem završava ovu lijepu akciju.

Odlična akcija OSK-a bila je i tri minute kasnije kada je malo nedostajalo Vidoviću za drugi pogodak – Radman-Livaja je odličnom loptom proigrao Ercegovića čiji ubačaj dolazi do Tadića koji je pokušao pronaći prostor za udarac, a kada to nije uspio dodao je do Vidovića kojim snažnim udarcem trese gredu.

Domaćini su u prvih 45 minuta ostali bez ijedne prilike no nastavak oni otvaraju pogođenom gredom u 48. minuti. OSK je uzvratio u 49. minuti kada je Tadić ubacio iz kornera, a Radman-Livaja pucao glavom po sredini gola. U 52. minuti OSK odlazi na 0:2 – Tadić je dao loptu u prostor za Vukušića koji neobranjivim udarcem trese domaću mrežu.

Domaćini su već u 54. minuti smanjili – nakon ubačaja s desne strane najbolje se snašao A. Čeko i poslao loptu u kut. Domaćini su blizu poravnjanja bili u 57. minuti kada su pogodili vratnicu, a dvije minute kasnije poslije prodora Vidovića pokraj gola je pucao Ercegović.  U 61. minuti Cvrlje brani udarac domaćih jednako kao i u 66., a u 81. minuti vidjeli smo posljednju prigodu na utakmici kada je nakon ubačaja Tadića iz slobodnog udarca glavom pokraj gola loptu poslao Matijašević.

PRIPREMNA UTAKMICA

Podhum – Stadion Bilo Polje

Gledatelja: 50

Strijelci: 0:1 – Vidović (41.), 0:2 – Vukušić (52.), 1:2 – Čeko (54.)

Kamešnica: Ramić, A. Pervan, Lu. Pervan, Le. Pervan, Brnić, Martin Omazić, I. Pervan, K. Omazić, P. Čeko, Mioč, Jozić. Još su igrali: Mišić, Orman, Mamić, Velić, Šesto, A. Čeko, Drinjak, Mate Omazić. Trener: Ivan Vukadin.

OSK: Cvrlje, Ercegović, Matijaš, Bašić, Spajić, Radman-Livaja, Matijašević, Vukušić, Gugić, Vidović, Tadić. Još su igrali: Norac-Kljajo i Kozina. Trener: Petar Bašić.