Pioniri OSK-a ostvarili su odličan uspjeh na turniru “Hrvace kup” na kojem su u jakoj konkurenciji osvojili drugo mjesto, a OSK-u su pripale i dvije individualne nagrade.

Nakon što su u subotu prošli grupu jučer ih je čekalo polufinale protiv Solina koji se natječe u 1. HNL. Nakon 40 minute borbene utakmice mreže se nisu tresle te se pristupilo izvođenju udaraca s 11 metara. Pucalo se 10 puta, igrači OSK-a 9 puta su pogodili mrežu dok je dva udarca Solina obranio Frane Bilokapić i OSK je na kraju slavio s 9:8.

U finalu su naši pioniri za protivnika imali Dugopolje koje je imalo dominaciju no pogodak nisu uspjeli postići sve do minutu prije kraja, a 0:1 je bio i konačan rezultat.

Nakon finala uslijedila je dodjela nagrada, a pehar i medalje kapetanu OSK-a Juri Milanoviću-Trapo uručio je Jakov Titlić, pročelnik za sport Općine Hrvace. U redove OSK-a otišle su i dvije individualne nagrade – najboljim vratarem proglašen je Frane Bilokapić dok je najbolji strijelac bio Matej Martinović, a njima je nagrade uručio Slaven Lakić, koordinator Nogometnog centra Sinj-Vrlika-Trilj.

Čestitke našim pionirima i treneru Juri Grgatu na postignutom rezultatu u jakoj konkurenciji, a hvala NK Hrvace na pozivu na ovaj turnir. Po povratku u Otok na Golim brdima je održano druženje uz pizze.

Za OSK su nastupili: Frane Bilokapić, Jure Škopljanac-Mačina, Kristian Tadić, Tomislav Putnik, Stipe Bilokapić, Ivan Bilokapić, Jere Bugarin, Jure Milanović-Trapo, Ivan Botica, Matej Martinović, Dominik Tadić, Ante Džimbeg, Luka Vugdelija, Ivan Milanović-Litre, Šimun Žuljević, Luka Marinović. Trener: Jure Grgat.