Pioniri i kadeti jučer su na Golim brdima igrali s Vinjanima u pretposljednjem kolu prvenstva te zbirno osvojili četiri boda.

PIONIRI: OSK – Vinjani 8:0 (Matej Plavša 6′, 56′ i 63′, Matej Martinović 12′ i 15, Ivan Botica 40′, Josip Žuljević 50′ i Tomislav Putnik 60′)

Još jedna uvjerljiva pobjeda pionira OSK-a, a susret su obilježila tri neiskorištena kaznena udarca – OSK je promašio dva (Plavša i Milanović-Trapo), a gosti jedan.

OSK je poveo u 6. minuti preko Mateja Plavše u 6. minuti, a u 12. i 15. minuti njegov imenjak Martinović dodaje još dva za 3:0. Taj rezultat bio je u prvom poluvremenu, a u nastavku su naši pioniri bili još precizniji. Dvaput je još pogađao Plavša, a po jednom Ruđani Ivan Botica, Josip Žuljević i Tomislav Putnik.

OSK: F. Bilokapić, S. Bilokapić, K. Tadić, Marinović, Milanović-Trapo, Džimbeg, D. Tadić, Martinović, Plavša, Botica, J. Žuljević, Poljak, P. Žuljević, Putnik, Romac, Vugdelija. Trener: Jure Grgat.

KADETI: OSK – Vinjani 4:4 (Mario Šiško 15′ i 62′, Toni Bečko 20′ i 77′)

I na utakmici kadeta vidjeli smo 8 golova, ali su oni za razliku od mlađih golove podijelili. Odličan je bio ulazak naših kadeta u utakmicu što je rezultiralo vodstvom od 2:0 nakon 20 minuta igre. Prvo je Mario Šiško zabio na asistenciju Tonija Bečke u 15. minuti da bi zatim zamijenili uloge u 20. minuti. Pauza za osvježenje poremetila je igru naših kadeta te gosti nakon jedne greške obrane OSK-a u 25. minuti smanjuju, a u 32. minuti iz kaznenog udarca dolaze i do izjednačenja.

U drugom poluvremenu pogotkom iz slobodnog udarca Vinjani su poveli no naša se momčad nije predala te je prvo preko Šiške izjednačila u 62. minuti, a zatim i efektnim pogotkom Tonija Bečke povela 4:3 no u zadnjoj minuti utakmice gosti još jedan slobodni udarac pretvaraju u pogodak za konačnih 4:4.

OSK: Bugarin, Norac-Kevo, Šiško, Projić, Jukić, Norac-Kljajo, Milanović-Litre (od 41. Vuleta), Škopljanac-Mačina, Bandalo (od 60. Bilokapić), M. Bečko, T. Bečko. Trener: Nediljko Bašić.