U posljednjih nekoliko dana mlađe kategorije OSK-a odigrale su tri utakmice.

PETAK – 04.05.

POČETNICI: OSK – Brnaze 5:1 (Luka Botica 35′ i 37′, Jakov Marinović 16′, Mario Erceg 24′, autogol 41′)

Uvjerljivom pobjedom zaključili su naši početnici ovu sezonu što se tiče prvenstvenog natjecanja. Do 16. minuti nije bilo pogodaka, a tada Jakov Marinović zabije lijep pogodak za 1:0. Minutu prije kraja prvog poluvremena Mario Erceg je zabio za 2:0, a u 27. minuti Brnaze smanjuju na 2:1. U razmaku od dvije minute – od 35. do 37. postiže dva pogotka, a konačan rezultat postavljen je autogolom u 41. minuti.

OSK: Laco, Rosandić, Vrdoljak, Šimunović-Erpušina, Erceg, Tadić, Botica, Vugdelija, Marinović, Mravak, Milanović-Litre, Moro. Trener: Hrvoje Mandac.

PIONIRI: OSK – Kamen 3:4 (Matej Plavša 1′, 32′ i 48′)

Odlično su naši pioniri otvorili dvoboj i već nakon 40-ak sekundi igre poveli kada je Matej Plavša bio brži od obrane gostiju, izišao sam na vratar i mirno realizirao prigodu. Sve dobro što je bilo potom u igri naši pioniri su prosuli u 15. i 18. minuti kada Kamen nakon dva kornera preokreće rezultat. Malo prije kraja prvog poluvremena preko Plavše OSK vraća rezultat u egal, a početkom drugog Kamen ponovno dolazi u prednost. Svojim hat-trickom koji je postigao u 48. minuti Plavša rezultat postavlja na 3:3, no u 54. minuti Kamen uspijeva zatresti još jednom mrežu OSK-a za konačnih 3:4.

OSK: F. Bilokapić, Škopljanac-Mačina, Milanović-Trapo, S. Bilokapić, Bugarin, Botica, Plavša, K. Tadić, J. Žuljević, D. Tadić, I. Bilokapić, P. Žuljević, Vugdelija, Putnik, Bašić. Trener: Jure Grgat.

KADETI: OSK – Kamen 4:2 (Toni Bečko 12′ i 56, Mateo Bečko 36′, Petar Jukić 80′)

Novu pobjedu upisali su kadeti OSK-a i to na pogon Bečkića koji su postigli tri od četiri pogotka. Nakon prvih 40 minuta bilo je 2:0 za OSK koji je poveo u 12. minuti preko Tonija Bečke koji je s lijeve strane pucao i pronašao put do mreže. U 36. minuti Mateo Bečko primio je jednu loptu na 20-ak metara i udarcem od grede povisio prednost na 2:0. U 50. minuti Kamen je smanjio na 2:1, a u 56. nakon kornera T. Bečko zabija za nova dva pogotka prednosti OSK-a.

U 60. minuti gosti dolaze na 3:2, a u posljednjim sekundama utakmice Petar Jukić izlazi 1 na 1 s vratarem Kamena i postavlja konačnih 4:2.

OSK: Martinović, T. Bečko, Norac-Kljajo, Norac-Kevo, Projić, Jukić, Džimbeg, Marinović, Vuleta, Bandalo, M. Bečko. Trener: Nediljko Bašić.