Subota, praznik, dani fešta i lokalni derbi OSK-a i Hrvaca zasigurno će biti mamac za brojne zaljubljenike u amaterski nogomet.

Nakon dva poraza u gostima između kojih je stao jedan neriješen domaći ishod OSK-a očekuje dvoboj protiv Hrvaca koje u posljednje vrijeme igraju dosta u ritmu toplo-hladno no i dalje se nalaze na visokoj trećoj poziciji na ligaškoj ljestvici.

U smiraj ovog dvoboja došlo je i do trenerske promjene na klupi naših sutrašnjih protivnika te je Darija Sablića naslijedio Stipe Grčić. Hrvace, koje u svojim redovima imaju i četiri bivša OSK-ovca (Banić, Grgat, Plavša, Vugdelija), bile su slobodne u kolu igranom u srijedu, a prethodno su poražene na svom terenu od Neretvanca.

Što se tiče naše momčadi nema suspendiranih igrača, a odlična vijest je i oporavak Stipe Baraća od ozljede leđa radi koje je izostao s posljednjih pet utakmica. Od naše momčadi očekujemo da ostavi srce na terenu i upiše tri boda kojima bi OSK opet došao u mirnije vode trećeligaškog nadmetanja na jugu.

Utakmica na Golim brdima starta u 16 i 30 sati.