Nastavlja se niz slabih predstava OSK-a na gostujućom terenima. U današnjoj utakmici kod Neretvanca u Opuzenu OSK je poražen s 4:1, identično kao i u Otoku sa istim protivnikom.

Loš je bio ulazak naše momčadi u susret te su domaćini rano poveli, ubrzo i povećali vodstvo da bi potom na 2:1 smanjio Duje Tadić i s tim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku domaćini bolji te postižu još dva gola za uvjerljivu pobjedu. S tri pogotka istaknuo se napadač Neretvanca Lukić.

S obzirom na suspenziju Cvrlje zbog žutih kartona na vrata OSK-a stao je Markulin, tri stopera bili su Marko i Petar Bašić te Norac-Kevo, bekovi Mihanović i Spajić, trojac veznih bili su Radman-Livaja, I. Bašić i Matijašević te u napadu Kuliš i Tadić.

Neretvanac je poveo već u 3. minuti preko Pearta, a u 30. minuti Lukić zabija za 2:0 s pet metara nakon što je naša dopustila da domaćini olako kombiniraju ispred gola OSK-a. U 39. minuti mrežu domaćih zatresao je Duje Tadić udarcem s 20-ak metara nakon indirekta.

U drugom dijelu nova dva pogotka Danijela Lukića za visokih 4:1. Neretvancu čestitke na pobjedi, a naša momčad se okreće novom domaćem ispitu – u subotu je naime na Golim brdima na rasporedu lokalni derbi protiv Hrvaca.

26. kolo 3. HNL Jug

Neretvanac – OSK 4:1 (2:1)

Opuzen – Stadion Podvornica

Sudac: Mateo Erceg (Pristeg). Pomoćnici: Josip Katuša (Raštane Donje) i Šime Žilić (Škabrnja). Četvrti sudac: Zvonimir Sinovčić (Novigrad). Delegat/kontrolor suđenja: Igor Mimica (Omiš).

Strijelci: 1:0 – Peart (3.), 2:0 – Lukić (30.), 2:1 – Tadić (39.), 3:1 – Lukić (63.), 4:1 – Lukić (73.).

Žuti karton: OSK – Spajić.

Neretvanac: Perić, Mihaljević (od 77. Kešina), Deak, Zonjić (od 53. Stojčević), Krešić, L. Bubalo (od 77. Jelavić), Taslak, Čepo, Peart (od 60. Tutavac), Džidić, Lukić. Klupa: Družijanić, A. Bubalo, Kvesić. Trener: Goran Proleta.

OSK: Markulin, Mihanović (od 72. Katić), M. Bašić, P. Bašić, I. Bašić (od 40. L. Bašić), Matijašević (od 72. Katunarić), Tadić, Kuliš, Spajić, Radman-Livaja (od 55. Romac), Norac-Kevo. Klupa: Džimbeg, Kozina, Milanović-Trapo. Trener: Petar Bašić.