Ovaj vikend svoje utakmice odigrale su tri mlađe kategorije te su upisane dvije pobjede i jedan neodučen ishod.

PIONIRI: OSK – Croatia 2:2 (Jere Bugarin 30′, Ivan Botica 57′)

Nevjerojatno je što su sve u prvom poluvremenu promašivali naši pioniri koji su u drugom poluvremenu morali spašavati i bod. Tri puta u prigodama se našao Plavša, sjajan udarac Bugarina zaustavila je greda, a upravo je Bugarin bio strijelac prvog pogotka OSK-a u 30. minuti nakon što su prethodno gosti poveli u 14. minuti. U nastavku ravnopravnija utakmica te ponovno do vodstva dolaze gosti u 43. minuti poslije ubačaja iz kornera da bi konačnih 2:2 postavio Ivan Botica preciznim prizemnim udarcem u 57. minuti.

OSK: F. Bilokapić, Škopljanac-Mačina, Samardžić, Marinović, S. Bilokapić, Bugarin, Martinović, Plavša, Botica, Žuljević, Milanović-Trapo, Milanović-Litre, Poljak, Tadić, Putnik, Vugdelija. Trener: Jure Grgat.

MLAĐI PIONIRI: Urania – OSK 0:9 (Josip Milanović-Litre 1′, 7′, 22′, 51′, 59′, Toni Tadić-Šutra 6′ i 47′, Bruno Milanović 48′, Ivan Poljak 57′)

Da će ovo biti jednosmjerna utakmica pokazalo se već nakon 7 minuta igre u kojima je OSK imao tri pogotka prednosti. Pet pogodaka postigao je Josip Milanović-Litre, a uz njega u strijelce su se još upisali Toni Tadić-Šutra (2x), Bruno Milanović i Ivan Poljak.

OSK: Žižić, Laco, Šušić-Jurić, P. Žuljević, Perković-Tabak, Marinović, J. Žuljević, Milanović-Litre, Samardžić, Milanović, Poljak, Romac, Tadić-Šutra, Erceg. Trener: Svemir Šušnjara.

MLAĐI POČETNICI: OSK – Trilj 2001 4:1 (Frane Projić 1′, Martin Radman 10′, Luka Žižić 12′, Toni Norac-Kljajo 31′)

Odmah na početku utakmice pogodak s distance postiže Frane Projić da bi ubrzo gosti poravnali. Prednost OSK-u vraćaju Radman i Žižić pogocima u 10. i 12. minuti, a konačnih 4:1 postavlja Norac-Kljajo snažnim udarcem sa 8 metara u 31. minuti.

OSK: Omrčen-Čeko, Projić, Š. L. Vuleta, Katić, Žižić, Samardžić, Kondža, Norac-Kljajo, Radman, Botica, B. Vuleta, G. Laco, M. Laco. Trener: Hrvoje Ajduković.