Protekla dva dana tri mlađe kategorije odigrale su svoje prvenstvene utakmice. Kadeti su svoju obvezu odradili u četvrtak dok su mlađi pioniri i juniori bili slobodni.

SUBOTA – 17.04.2021.

PIONIRI: OSK – Čaporice Trilj 7:2 (Matej Plavša 7′, 50′ i 60′, Matej Martinović 2′ i 22, Jere Bugarin 13′, Dominik Tadić 59′)

Dominantni su u susretu s Čaporicama Trilj bili pioniri OSK-a koji su već nakon 20-ak minuta igre imali četiri pogotka prednosti. U drugoj minuti golijadu je nagovijestio Matej Martinović da bi u 7. minuti vodstvo udvostručio Matej Plavša. Jere Bugarin u 13. minuti se najbolje snalazi nakon jednog ubačaja i to je 3:0 za OSK. Drugim svojim pogotkom Martinović u 22. minuti podiže rezultat na 4:0, a dvama pogocima u 27. i 36. minuti iz slobodnih udaraca gosti se vraćaju na 4:2 no potom naša momčad postiže još tri pogotka (dva puta Plavša i jednom Dominik Tadić) za visoku pobjedu.

OSK: F. Bilokapić, Marinović, Samardžić, S. Bilokapić, Milanović-Trapo, Martinović, Plavša, Botica, Bugarin, Džimbeg, Škopjanac-Mačina, Milanović-Litre, Poljak, Tadić, Putnik, Vugdelija, Žuljević, I. Bilokapić. Trener: Jure Grgat.

NEDJELJA – 18.04.2021.

MLAĐI POČETNICI: Junak – OSK 1:2 (Toni Norac-Kljajo 18′ i 39′)

U izjednačenoj i zanimljivoj utakmici OSK je do pobjede došao minutu prije kraja kada je Toni Norac-Kljajo sustigao loptu uz aut liniju, prevario jednog igrača, ušao u kazneni prostor i udarcem u bliži kut postigao pogodak. Prethodno je u 18. minuti zabio iz slobodnog udarca, a u 27. minuti Junak je bio poravnao na 1:1.

OSK: Omrčen-Čeko, Projić, Š. L. Vuleta, Katić, L. Žižić, Samardžić, Kondža, Norac-Kljajo, Laco, G. Žižić, B. Vuleta, Milanović-Trapo. Trener: Hrvoje Ajduković.

POČETNICI: OSK – Trilj 2001 1:2 (Luka Botica 9′)

Kao i kod mlađih početnika i ova utakmice bila je sadržajna i zanimljiva, a odličnim obranama istaknula su se oba vratara. OSK je poveo rano, u 9. minuti Luka Botica je zabio glavom nakon jednog ubačaja da bi Trilj 2001 preokrenuo utakmicu u svoju korist pogocima u samom finišu, u 48. i 49. minuti.

OSK: Laco, Rosandić, Šimunović-Erpušina, Erceg, Mravak, Botica, Marinović, Milanović-Litre. Trener: Hrvoje Mandac.