Mlađe kategorije OSK-a u subotu i danas odigrale su tri prvenstvene utakmice u kojima su upisale jednu pobjedu i dva poraza.

SUBOTA – 03.04.

KADETI: Vinjani – OSK 6:1 (Antonio Norac-Kevo 57′)

Kadeti OSK-a nisu imali previše šansi protiv domaćina koji su postigli po tri pogotka u svakom poluvremenu dok je počasni pogodak za OSK postigao Antonio Norac-Kevo.

OSK: Plavša, Marinović, M. Bečko, Šiško, Bandalo, Martinović, Norac-Kljajo, Norac-Kevo, Milanović-Litre (od 47. Džimbeg), T. Bečko, Bilokapić. Trener: Nediljko Bašić.

PONEDJELJAK – 05.04.

MLAĐI PIONIRI: Kamen – OSK 1:5 (Petar Žuljević 23′, Ante Samardžić 41′, Josip Milanović-Litre 44′, David Erceg 50′, Bruno Milanović 59′)

Mlađi pioniri tek su u drugom poluvremenu uspjeli slomiti borbene domaćine i upisati uvjerljivu pobjedu. Poveo je OSK u 23. minuti preko Petra Žuljevića koji je nakon kornera iz blizine poslao loptu u mrežu. Imala je naša momčad još nekoliko lijepih prilika da poveća prednost, ali nedostajalo je preciznosti te domaćini u 28. minuti dolaze do izjednačenja.

Do nove prednosti OSK je došao u 41. minuti preko Ante Samardžića čiji je udarac sa 17 metara završio u mreži, a u 44. minuti Josip Milanović-Litre jednu obranjenu loptu domaćeg vratara posprema u mrežu. Na 1:4 OSK odlazi u 50. minuti kada je nakon jednog prekida lopta prvo izbijena izvan 16-erca, a zatim opet vraćena što koristi David Erceg i odvodi OSK na +3. Konačnih 1:5 postavljeno je u 59. minuti, a bila je to i najljepša akcija naše momčadi koju je odličnim bijegom i preciznim udarcem zaključio Bruno Milanović.

OSK: M. Vuleta, Laco, Žižić, P. Žuljević, R. Vuleta, J. Žuljević, Marinović, Poljak, Milanović-Litre, Samardžić, Romac, Šušić-Jurić, Tadić-Šutra, Milanović, Perković, Bitunjac, Erceg. Trener: Svemir Šušnjara.

JUNIORI: Kamen – OSK 3:2 (Vinko Džimbeg 12′, Luka Bašić 25′ s 11m)

Nesretan i nezaslužen poraz doživjeli su naši juniori koji su većinu utakmicu bili odlični, a ono malo slabijih perioda u našoj igri domaćini su znali iskoristiti i kazniti. Sjajno je OSK ušao u utakmicu te ozbiljno zaprijetio preko Luke Bašića čiji udarac zaustavlja vratnica. Uzvratio je Kamen nakon nesporazuma obrane OSK-a, lopta je na kraju otišla iznad gola. U 12. minuti vidjeli smo najljepši trenutak na utakmici – Vinko Džimbeg je povukao loptu, prešao dva igrača domaćih te zatim s 20 metara desnom nogom pogodio neobranjivo u lijevi gornji kut.

Do udvostručenja prednosti OSK je stigao u 25. minuti preko Luke Bašića koji je realizirao kazneni udarac koji je na njemu bio i napravljen. Samo minutu kasnije Kamen smanjuje na 1:2, nije naša momčad bila dovoljno odlučna u blokiranju što je bilo dovoljno da lopta završi u mreži. U nastavku domaćini su zaigrali bolje i imali svojih prigoda, a našu momčad razbudio je pogodak za 2:2 u 60. minuti. Nakon toga prijetili su Kozina, Milanović-Trapo, Radman-Livaja i L. Bašić no sve njihove pokušaje ili je sjajno obranio vratar Kamena ili je zaustavila greda ili su naši igrači bili neprecizni u stopostotnim situacijama, a u 87. minuti domaćini s bijele točke dolaze do pobjede.

OSK: Vugdelija, Džimbeg, P. Bašić, Bazo, Radman-Livaja, Milanović-Trapo, L. Bašić, Munivrana, Norac-Kljajo, Projić (od 79. Norac-Kevo), Kozina. Trener: Nediljko Bašić.