OSK je danas u Prološcu protiv domaće Mladosti imao provjeru uoči nastavka prvenstva. Zbog ozljeda naša momčad nije bila kompletna, a susret je završio sa uvjerljivih 3:0 za domaćine koji su znali iskoristiti greške naše momčadi.

OSK je započeo s Cvrljom na vratima, u obrani su bili I. Bašić, Radman-Livaja, P. Bašić i Džimbeg, ispred njih Romac i Lopar, desno Tadić, lijevo Spajić, na polušpici Barać i u vrhu napada Kuliš.

U prvih 45 minuta igralo se većinom između dva 16-erca tako da osim pogotka Velemirovića iz 30. minute nismo drugo ništa ni zabilježili. Nakon 8 minuta igre u nastavku domaćini su povećali vodstvo, brza tranzicija nakon oduzete lopte, ubačaj s lijeve strane i egzekucija s 5 metara opis su pogotka Kujundžića za 2:0. Već u 59. minuti je 3:0 nakon kaznenog udarca kojeg je skrivio Vugdelija, a u pogodak pretvorio Bandić.

Do kraja utakmice četiri pokušaja naše momčadi, u 67. minuti u prigodi je bio Tomašević, zatim smo zabilježili udarac Matijaševića u 83. te ponovno priliku Tomaševića u 85. minuti, a najveću prigodu propustio je Milanović-Trapo u 86. minuti kada je u situaciji 1 na 1 pucao pokraj gola.

Mladost (P) – OSK 3:0 (1:0)

Proložac – Igralište Šarampov

Sudac: Ante Znaor. Pomoćnici: Hrvoje Erceg i Josip Šerić.

OSK: Cvrlje, I. Bašić, Radman-Livaja, P. Bašić, Džimbeg, Romac, Lopar, Tadić, Barać, Spajić, Kuliš. Još su igrali: Marković, Matijašević, Tomašević, Kozina, Milanović-Trapo, Vukušić, Žuljević, Vugdelija.