OSK je danas na Golim brdima odigrao novu pripremnu utakmicu, a gost našem klubu bio je Orkan iz Dugog Rata.

U susretu koji je rezultatom 2:0 pripao našoj momčadi i gosti su se prikazali u vrlo dobrom svjetlu. OSK je započeo s Cvrljom na vratima, u obrani su bili I. Bašić, Radman-Livaja, Katunarić i Džimbeg, dva zadnja vezna M. Bašić i Romac, na polušpici Matijašević, desno Tadić, lijevo Spajić i u vrhu napada Kuliš.

Prvo uzbuđenje vidjeli smo u 7. minuti kada je u prilici bio Kuliš, a u 20. minuti zaprijetili su gosti no Cvrlje je obranio taj pokušaj. OSK je poveo u 27. minuti kada je veliki posao napravio Marko Radman-Livaja koji je sa stoperske pozicije iznio loptu duboko u polovicu gostiju, odigrao Tadiću koji je ušao u sredinu terena i s 20-ak metara udarcem lijevom nogom loptu poslao u mrežu.

Najljepši potez utakmicu vidjeli smo u 36. minuti kada je jedan igrač gostiju sjajnim škaricama zatresao gredu OSK-a.

Drugo poluvrijeme siromašno prigodama, OSK je svoju jednu iskoristio – igrala se 49. minuta kada je nakon kombinacije Baraća i Romca lopta došla na desnu stranu do I. Bašića koji šalje poluvisoku loptu u 16-erac gostiju na koju natrčava Kuliš i udarcem s 10-ak metara postiže pogodak. Najveću priliku gosti su imali u 75. minuti kada je jedan udarac Vugdelija uspio odbiti u gredu.

OSK – Orkan 2:0 (1:0)

Otok – ŠC Gola brda

Sudac: Mario Soldić (Potravlje). Pomoćnici: Mladen Labrović (Glavice) i Ivan Mađor-Božinović (Hrvace).

Strijelci: 1:0 – Tadić (27.), 2:0 – Kuliš (49.)

OSK: Cvrlje, I. Bašić, Radman-Livaja, Katunarić, Džimbeg, Romac, M. Bašić, Matijašević, Tadić, Spajić, Kuliš. Još su igrali: Barać, Tomašević, Vugdelija, Milanović-Trapo, Žuljević, Kozina.