Naša momčad privodi kraju treći tjedan priprema, a dosad su odigrane i tri trening utakmice u kojima su priliku dobili svi igrači koji su bili na raspolaganju.

Ovaj tjedan dva treninga su odrađena pod paskom kondicijskog trenera Stipe Tomića, a odigrane su i dvije trening utakmice.

No, krenimo redom – prvu trening utakmicu naša momčad odigrala je na samom startu priprema, 6. veljače, protiv drugoligaša Junaka koji je na Golim brdima slavio 6:0.

Druga utakmica igrala se prekjučer, također na Golim brdima, a protivnik OSK-u bile su Glavice 1991. Završilo je 3:0 za OSK, dva pogotka postigao je Luka Bašić, a jedan Duje Tadić.

Već sutradan, točnije jučer, odigrana je i treća utakmica, naša momčad gostovala je u Kaštel Sućurcu kod Jadrana koji je slavio 3:1, a jedini pogodak OSK-a djelo je Duje Tadića.

Što se tiče igračkog kadra sve najvažnije vijesti smo objavili, a nekoliko igrača ima lakše povrede te trenutno trenira smanjenim itenzitetom.

Kada je u pitanju nastavak prvenstvenog natjecanja kažimo kako je danas održan sastanak klubova Treće HNL Jug na temu kalendara natjecanja, a klubovi su većinom glasova podržali opciju po kojoj bi se natjecanje nastavilo 6. ožujka, naravno ukoliko mjere stožera civilne zaštite to budu dozvoljavale.