Nakon jučerašnje provjere na Golim brdima protiv Glavica 1991 seniori OSK-a danas su imali novu trening utakmicu, u Kaštel Sućurcu protiv Jadrana.

Slavili su domaćini s 3:1, bolje su se snašli na terenu na kojem je bilo teško razviti igru, a priliku je u našoj momčadi dobilo 19 igrača.

Započeo je Cvrlje na vratima, u obrani su bili Mihanović, M. Bašić, P. Bašić i Spajić, ispred njih kao dva zadnja vezna Matijašević i Romac, na polušpici Barać, desno Šušnjara, lijevo Tadić i u vrhu napada Kuliš.

Iz prvog poluvremena izdvojili smo samo jednu situacija, a to je bilo u 13. minuti kada su domaćini zaprijetili iz slobodnog udarca – Cvrlje je obranio i loptu odbio u gredu. OSK je pokušao ubacivanjima iz drugog plana uhvatiti domaćine na spavanju te je nekoliko puta malo nedostajalo do pogotka.

U drugom poluvremenu nakon tri minute igre domaćini su poveli – nakon ubačaja s desne strane obrana OSK-a nije uspjela otkloniti opasnost, uslijedio je udarac kojeg Cvrlje obrani, a odbijenu loptu u mrežu šalje Boduljak. Nije dugo trajalo vodstvo Jadrana – nakon tri minute igre uslijedila je kontra OSK-a, lopta je došla do Kuliša koji je prošao na desnu stranu i ubacio poluvisoku loptu koju smiruje Tadić negdje na 13-14 metara te udarcem iz okreta pogađa mrežu.

U 73. minuti nakon prekida za domaće tresla se greda OSK-a, a u 79. minuti Jadran je opet poveo – nakon ubačaja iz kornera na drugoj vratnici je nečuvan ostao Katunarić i snažnim i preciznim volej udarcem neobranjivo pogodio u rašlje. Konačnih 3:1 postavio je Ratković u 86. minuti nakon lijepe akcije domaćina.

OSK: Cvrlje, Mihanović, M. Bašić, P. Bašić, Spajić, Romac, Matijašević, Šušnjara, Barać, Tadić, Kuliš. Još su igrali: Markulin, I. Bašić, Vukušić, Milanović-Trapo, Tomašević, Džimbeg, Radman-Livaja, Žuljević.