Seniori OSK-a danas su na Golim brdima odigrali trening utakmicu protiv susjednih Glavica 1991.

Završilo je 3:0 za OSK, a s obzirom da već sutra naša momčad igra u Kaštel Sućurcu protiv Jadrana (KS) danas su većinu utakmicu igrali mlađi igrači. Dva pogotka postigao je najbolji pojedinac na utakmici Luka Bašić, dok je treći gol djelo Duje Tadića.

OSK je započeo s Markulinom na vratima, u obrani su bili Žuljević, Radman-Livaja, I. Bašić i Džimbeg, dva zadnja vezna Jukić i Vukušić, na krilima Tomašević i Milanović-Trapo, na polušpici Bašić i u napadu Kozina.

Sve do 18. minute nije bio većih prilika, a tada se po lijevoj strani sjurio Luka Bašić, othrvao se braničima gostiju te iskosa prebacio vratara Dabelića i donio OSK-u prednost.

Dvije minute kasnije pucao je Milanović-Trapo, a nakon njega bilježimo i prvi pokušaj Glavica 1991 preko Matasa. U 27. minuti novi pogodak L. Bašića, ovaj put je mrežu pogodio udarcem s 20 metara koji je na putu do gola nekoga dodirnuo. Isti igrač je zaključio prvo poluvrijeme udarcem u 45. minuti.

Nastavak utakmice pripao je gostima – u 49. minuti Buljan je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. U 56. minuti u prigodi je Stipe Barać čiji udarac brani vratar Glavica, a točno 10 minuta kasnije postavljen je konačan rezultat – bila je to brza akcija u kojoj je lopta na koncu došla do Duje Tadića koji snažnim prizemnim udarcem pogađa u suprotnu stranu. Posljednju priliku vidjeli smo u 82. minuti kada je udarac Barać s 15-ak metara obranio vratar gostiju.

OSK – Glavice 1991 3:0 (2:0)

Otok – ŠC Gola brda

Gledatelja: 30

Sudac: Josip Grčić. Pomoćnici: Mladen Labrović i Boško Roguljić.

Strijelci: 1:0 – L. Bašić (18.), 2:0 – L. Bašić (27.), 3:0 – Tadić (66.)

OSK: Markulin, Žuljević, Radman-Livaja, I. Bašić, Džimbeg, Vukušić, Jukić, Tomašević, L. Bašić, Milanović-Trapo, Kozina. Još su igrali: Vugdelija, Marković, Kuliš, Romac, Tadić, Šušnjara, Matijašević, Mihanović, Norac-Kevo, Spajić i Barać. Trener: Petar Bašić.