Nakon pet odrađenih treninga nogometaši OSK-a sučelili su se susjedima iz Sinja, drugoligašu Junaku koji je u finišu svojih priprema i kojem prvenstvo kreće sljedeći tjedan. Razlika u kvaliteti i fizičkoj pripremljenosti bila je očigledna i Junak je slavio sa 6:0. Po tri pogotka vidjeli smo u svakom poluvremenu, a najmanje polovica su bila plod direktnih greški naših igrača.

Našoj momčadi nedostajali su M. Bašić, Norac-Kevo i Katić, a trener Bašić odlučio se za ovih prvih 11: na golu je bio Cvrlje, u obrani I. Bašić, Radman-Livaja, P. Bašić i Mihanović, dva zadnja vezna bili su Marković i Matijašević, ispred njih Vukušić, na krilima Šušnjara i Tadić te u vrhu napada Kuliš.

Odličan dojam od novopridošlih igrača ostavio je Radman-Livaja na poziciji stopera koji je pokazao mirnoću i čitanje igre te kvalitetno iznošenje lopte.

Prvu priliku imao je OSK u 3. minuti kada je pucao Tadić. Minutu kasnije uzvratio je Vardić, a u 5. minuti nakon kornera Nakić udarcem s distance pogađa mrežu OSK-a. U 10. minuti Nakić proigrava Baraća koji izlazi sam na Cvrlju, a lopta odlazi pokraj gola. U 17. minuti gredu trese Andrić, a do povećanja vodstva Junak stiže u 31. minuti kada je prvo prigodu imao Andrić, a zatim naša obrana ne uspijeva raščistiti situaciju te iz gužve loptu u mrežu gura Vučković.

U 35. minuti sjajno Cvrlje brani udarac Vučkovića iako je praktički već bio savladan, a dvije minute kasnije Marunica s preko 30 metara pogađa mrežu OSK-a.

U drugom poluvremenu očekivano niži tempo igre, utakmice se razvodnila, Junak je postigao tri pogotka, a istaknuo se Vuleta.

TRENING-UTAKMICA

OSK – Junak 0:6 (0:3)

Otok – ŠC Gola brda

Suci: Mladen Labrović, Marijo Jadrijević, Josip Grčić.

OSK: Cvrlje, I. Bašić, Radman-Livaja, P. Bašić, Mihanović, Marković, Matijašević, Šušnjara, Vukušić, Tadić, Kuliš. Još su igrali: Markulin, Džimbeg, Tomašević, L. Bašić, Milanović-Trapo, Kozina, Žuljević. Trener: Petar Bašić.