Iza nogometaša OSK-a četiri su dana treniranja, a treneri Bašić i Ćurković na treninzima raspolažu s preko 20 igrača.

Na prozivci i na dosadašnjim treninzima bili su: Ivica Bašić, Luka Bašić, Marko Bašić, Petar Bašić, Andrija Cvrlje, Vinko Džimbeg, Renato Domazet, Petar Jukić, Tomislav Katić, Mihael Kozina, Ante Kuliš, Karlo Marković, Domagoj Markulin, Jure Matijašević, Nikola Mihanović, Andrija Milanović-Trapo, Ivan Norac-Kevo, Gabriel Norac-Kljajo, Marko Radman-Livaja, Dominik Romac, Ivan Šušnjara, Duje Tadić, Roko Tomašević, Bože Vugdelija i Ivica Žuljević.

Kako smo rekli prije dva dana u našoj momčadi zasada možemo govoriti o nekoliko dolazaka i odlazaka. Kada su u pitanju odlasci zasada službeno možemo potvrditi dva odlaska, a to su Marin Romić i Petar Bitunjac.

Romić je dres OSK-a nosio u dva navrata skupivši ukupno 30 nastupa uz 1 pogodak dok je Bitunjac od dolaska u ljeto 2019. godine nastupio u 23 utakmice i postigao 3 pogotka. Obojici želimo sreću u nastavku karijera.

Što se tiče drugih igrača s Junakom i dalje trenira Josip Vučković dok je Marko Bašić ml. u Hrvatskom dragovoljcu.

Kada su u pitanju dolasci klubu su se priključila 3 mlada igrača iz Junaka dok je članom OSK-a postao i Ivica Žuljević koji je od prošlog ljeta trenirao s našom momčadi. Također, iako nije klasični dolazak, treba spomenuti povratak Karla Markovića nakon pauze od nekoliko mjeseci. Njegov povratak je zasigurno značajan plus za momčad, a dodajmo i kako se u idućim danima može očekivati još poneko novo lice u momčadi.

BAŠIĆ LUKA

17-godišnji Luka koji igra na poziciji napadača u matični OSK se vraća iz Junaka gdje je proveo većinu svoje dosadašnje karijere, a osim toga bio je i članom Solina.

KOZINA MIHAEL

Drugi igrač koji nam stiže iz Junaka je također napadač 19-godišnji Mihael Kozina koji je svoju karijeru počeo u Čaporicama. Inače, radi se o bratu Josipa Kozine koji je za OSK uspješno nastupao u sezoni 2008./09., a zagriženiji pratitelji OSK-a će ga se sigurno sjetiti.

RADMAN-LIVAJA MARKO

Tercet dolazaka iz Junaka zaključuje veznjak Marko Radman-Livaja koji za mjesec dana puni 20 godina i već prije je bio želja trenera Bašića. Osim u Junaka još je 3 godine bio igrač Hajduka.

ŽULJEVIĆ IVICA

Pristupnicu OSK-u potpisao je i 23-godišnji branič Ivica Žuljević koji je sa OSK-om trenirao u prvom dijelu sezone, a posljednji klub su mu Čaporice dok je također još igrao i za Hrvace.

Što se tiče samog odvijanja priprema kombinira se rad s loptom i podizanje fizičkih kapaciteta, a jučer je održano testiranje u kojem su se najboljim pokazali Ivica Bašić, Duje Tadić i Ante Kuliš.

Kapetan OSK-a Marko Bašić
Andrija Milanović-Trapo i Ivan Šušnjara za vrijeme treninga
Momčad je došao pozdraviti i legendarni klupski napadač Zvonimir Norac-Kevo, na slici u društvu sa svojim omiljenim igračem Tomislavom Katićem