Jesenska polusezona dolazi polako svom finišu i nekako se neobičnim čini podatak da se za tjedan dana spušta zastor nad trećom ligom za ovu godinu jer vrijeme je uistinu brzo proletjelo. Naša momčad sutra će odigrati posljednju domaću utakmicu u 2020. godini, a protivnik će biti Neretva iz Metkovića.

Nakon fantastičnog niza od četiri pobjede koji je zaustavljen minimalnim porazom u Makarskoj prošlu subotu našu momčad očekuje dvoboj u kojoj je favorit i vjerujemo kako će se to potvrditi i na konačnom ishodu.

Nije poraz od Zmaja ostavio neki trag na našoj momčadi koja je i ovaj tjedan odradila kvalitetnu pripremu za utakmicu protiv protivnika koji u svojim redovima ima nekoliko iskusnih igrača. Metkovčani, koji igraju toplo-hladno, trenutno se nalaze na 11. mjestu sa osvojenih 17 bodova u 14 odigranih utakmica. U posljednjem susretu protiv Hrvaca odigrali su 0:0.

Za sutrašnju utakmicu u redovima OSK-a zbog kartona na raspolaganju nisu Ivan Norac-Kevo i Marin Romić što će zahtijevati nekakve rošade no uvjereni smo da će naša momčad biti na visokom nivou i zadržati bodove na Golim brdima. Utakmica počinje u 13:30 sati, a u dosadašnja četiri međusobna dvoboja i OSK i Neretva imaju po dvije pobjede.